Annonce
Sport

Flot punktum af Lars Bak + tidligere Horsens-spiller er topscorer i den franske liga

Lars Bak jørte sit sidste cykelløb og blev nummer syv.

Lars Bak kørte sit sidste cykelløb i Paris-Tours og sluttede med en syvendeplads.

Stine Svangaard, 35 år, tidligere Horsens-spiller, er topscorer i den franske liga med 50 mål, selv om hun spiller for Merignac, der kun er nummer 12 i den franske liga.

Niklas Larsen plages af overstrengelse, og Casper Folsach har hjerteproblemer. Derfor har de meldt fra EM i banecykling. 4000 meter holdet består af Lasse Norman, Frederik Rodenberg, Rasmus Lund Pedersen og Julius Johansen.

Eddy Merckx, verdens bedste cykelrytter gennem alle tider, styrtede søndag på sin cykel og blev indlagt med svære hovedskader.

Daniil Medvedev er topseedet i tennisturneringen i Moskva.

Coco Gauff, 15-årig stortalent, vandt sin første seniorturnering, da hun slog Jelena Ostapenko i finalen i Linz. Hun vandt i tre sæt. Ostapenko vandt 6-1 i andet sæt, men røg op og skændes med dommeren og gik ned i tredje og afgørende sæt.

Polen er klar til EM efter en sejr på 2-0 over Nordmakedonien.

Kolding IF fik sin første sejr i håndboldligaen med 32-28 over Mors/Thy.

Zoe Sprengers, talentfuld venstre fløj fra Holland, der var med at vinde EM-sølv som U19-spiller, brænder efter at komme til dansk håndbold. Hun har vundet det hollandske mesterskab med VOC Amsterdam de seneste tre sæsoner.

Nycke Groot, der spillede fire år for Gyør og vandt Champions League tre gange, proklamerer, at hun vil vinde alt i dansk håndbold. Hun er stjernen hos Odense, der på onsdag spiller i Forum Horsens.

Emre Can fik det røde kort efter 14 minutter, da Tyskland vandt 3-0 på udebane over Estland.

Frederik Børm fra Sønderjyske er blevet idømt to spilledages karantæne for sit røde og blå kort mod Skanderborg.

Oliver Kahn er blevet indlemmet i tysk fodbolds Hall of Fame sammen med Hans Jürgen Dörner, Wolfgang Overath, Jürgen Klinsmann og aføde landstræner Helmuth Schön, der scorede sejrsmålet i 1-0 sejren over Danmark i Hamburg i 1940, mens Tyskland havde besat Danmark.

Stine Svangaard er topscorer i den franske liga med 50 mål.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce