Annonce
Vejle

Flydende hus i Vejle er blevet verdenskendt

Floating Art værket, Flooded Modernity, som ligger i Vejle fjord er gået viralt på flere udenlandske medier. Foto: Asmund Havsteen-Mikkelsen 

Værket, Flooded Modernity, i Vejle fjord, er gået viralt i flere udenlandske medier. Værket er en del af Floating Art festivallen, som er arrangeret af Vejle Museerne.

Annonce

Vejle: I Vejle fjord ligger resterne af et hvidt hus og flyder rundt. Værket som har navnet Flooded Modernity er lavet af danske Asmund Havsteen-Mikkelsen i forbindelse med Floating Art. Værket er en 1:1 kopi af et hjørne af Le Corbusier 'Villa Savoye' og det blev søsat 21. juni

Kunstværket som i første omgang ikke fik den store opmærksomhed af pressen, gik pludselig viralt på diverse medier efter en artikel lavet af magasinet ICON blev publiceret 27. juli. Derudover har det også fået flere tusinde likes på det sociale medie Instagram.

De mange medier som har skrevet om værket kommer både fra USA, Europa og Asien.

Kunstværket skal ifølge kunstneren selv, ses som en kritisk kommentar til samtiden, et forsøg på at gøre opmærksom på betydningen af modernitet og hvordan vi vil omgås arven fra moderniteten.

Asmund Havsteen-Mikkelsen mener, at vi står overfor en ny tidsalder, fordi den digitale teknologi muliggør helt nye måder hvorpå vi kan kommunikere - men også manipulere - med information og menneskelige relationer.

Udstillingen Floating Art kan opleves i Vejle fjord indtil 2. september.

Disse medier har skrevet om Floating Art i Vejle:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Covid-19 på kommunens største skole: Endnu et barn er konstateret smittet

Vejle

Sikke en kamp i Nørreskoven

Annonce