Annonce
Vejle

Flygtede på scooter: Hætteklædt mand tømte vitrineskabets designerfigurer ned i en rejsekuffert

Det er uvist, hvilke figurer blev stjålet ved indbruddet. Men her er et udsnit af dem, som Kay Bojesen har designet. Arkivfoto: Ole Maass
Politiet vil nu granske videoovervågning af indbrud for at se, om betjente på stationen kan genkende maskeret indbrudstyv.
Annonce

Give: Hvis du i den nærmeste tid falder over et godt tilbud på en figur af Kay Bojesen, så skal du være opmærksom på, at de godt kan stamme fra et indbrud.

Natten til torsdag klokken 03.52 brød en mand ind i Kop & Kande på Vestergade i Give ved at smadre glasset i hoveddøren med en fundamentblok. Det oplyser Sydøstjyllands Politi morgenen efter.

På videoovervågningen kan man se, at manden går hen til et vitrineskab fuld af figurer af den kendte designer og hælder dem ned i en sort rejsekuffert.

- Så hvis man ser sådanne figurer til en billig penge, må der meget gerne ringe en klokke - og så vil vi i øvrigt gerne høre om det, siger politikommissær Mich Klausen.

Han ved ikke, præcist hvilke og hvor mange figurer der er tale om.

Annonce

Signalement af manden

Til gengæld findes et signalement af manden: 20-25 år, spinkel af bygning, cirka 185 centimeter høj, og han var iklædt sorte kondisko, grå joggingbukser, sort hættetrøje og sorte handsker.

Han havde hætten over hovedet og bar desuden et hvidt klæde for sin mund og næse. Han medbragte som nævnt en kuffert til formålet og kørte derfra på en sort scooter. Registreringsnummeret er ukendt.

Politiet havde en patrulje derude efter indbruddet, men hundene fik ikke fært af noget interessant. Nu skal videoovervågningen granskes nærmere.

- Vi holder billedmaterialet internt, og så kan det være, at en herinde genkender manden. Vi går kun ud i offentligheden bagefter, hvis det giver mening. Det handler selvfølgelig om, at vi skal varetage alles retssikkerhed, forklarer Mich Klausen fra Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce