Annonce
Billund

Flyttetid for testcenter: Fra næste fredag kan du blive kviktestet på Hotel Legoland

Fra ét hotel til et andet. En del af Hotel Legoland bliver testcenter. Foto: Alex Hermann
Snart bliver dørene igen slået op for gæster på Legoland Castle Hotel. Dermed er der ikke længere plads til coronatestcentret. Det bliver til gengæld flyttet få hundrede meter til konferencecentret på Hotel Legoland.

Billund: Om få dage er det slut med at få foretaget en coronatest på Legoland Castle Hotel på Åstvej.

Siden 26. marts har det været muligt at få taget en kviktest i hotellets reception, men den mulighed slutter den 18. juni. I stedet flytter testcentret få hundrede meter til Hotel Legoland, hvor det bliver placeret i konferencecentret.

- Vi åbner Legoland Castle Hotel en uges tid senere, så vi skal nå at have det gjort helt klar til vores gæster, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i Legoland.

Annonce

Ikke åbent siden 2019

Fra fredag den 25. juni er det igen muligt at booke en overnatning på Legoland Castle Hotel. Det er første gang i mere end halvandet år, at hotellet slår dørene op for publikum, for i coronaåret 2020 var hotellet i de første måneder tvangslukket, mens Legoland til slut nåede frem til den konklusion, at det bedste var at holde hotellet helt lukket året ud.

Nu er der endelig udsigt til en åbning, og det vækker glæde.

Testcenter åbent alle dage

  • Testcentret på Legoland Castle Hotel har som det eneste testcenter i Billund Kommune åbent hver eneste dag.
  • Alle ugens syv dage er det mellem klokken 9.30 og 18 muligt at få en kviktest.
  • Den 18. juni flytter testcentret fra Legoland Castle Hotel til konferencecentret på Hotel Legoland.

- Det bliver rigtig dejligt. Legoland Castle Hotel er jo en fantastisk oplevelse, hvor man overnatter på et gennemtematiseret hotel og bor som riddere, troldmænd og prinsesser, så vi glæder os rigtigt meget til at kunne give den oplevelse til en masse gæster. Vi åbnede hotellet i 2019, og vi har ikke haft åbent siden, siger Kasper Tangsig, der ikke har noget bud på, om Legoland går en god sommer i måde.

Legoland Castle Hotel har ikke haft åbent siden 2019. Fredag den 25. juni åbner hotellet dog igen, og derfor flytter coronatestcentret til Hotel Legoland. Arkivfoto: Martin Ravn.

- Det er svært at sige, for der er stadig en masse restriktioner både i Danmark og i udlandet. Men vi håber, at der er en masse mennesker, der gerne vil have den oplevelse, siger han.

Annonce

Ny forlystelse blev udskudt

Coronakrisen har sat sine negative spor hos Legoland, der måtte vente i mere end halvandet år med at indvie sin nyeste forlystelse, Lego Movie World. Forlystelsen skulle efter planen have været indviet i forbindelse med sæsonåbningen i 2020, men denne åbning blev udskudt igen og igen, og indvielsen blev derfor udsat til 2021.

Hotel Legoland skal rumme testcenter, så andre turister igen kan overnatte i et prinsesse- eller ridder-værelse. Foto: Alex Hermann

Selvom Legoland kunne åbne som planlagt i slutningen af marts, var det først den 21. maj, at Lego Movie World kunne blive taget i brug. Det var nemlig først fra denne dag, at restriktionerne blev lempet så meget, at det var tilladt med indendørs forlystelser.


Vi åbnede hotellet i 2019, og vi har ikke haft åbent siden.

Kasper Tangsig, pressechef, Legoland


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Billund For abonnenter

Banken siger nej: Uafklarede motorvejsplaner tvinger familien til at bo med træk og skimmelsvamp

Vejle

Smittetallene er styrtdykket: 'Hyg jer - især nu, hvor smitten er under kontrol!'

Børkop

Protesterne hjalp: DSB dropper at skære i antallet af tog til Børkop og Brejning

Annonce