Annonce
Vejle

Flyvende hitmagere har rødder i Vejle

Nice Little Penguins spiller fredag eftermiddag i Vejle Midtpunkt.
CITY - Siden Nice Little Penguins hittede stort i 1993 med "Rain Keeps On Falling", som blandt andet var Ugens Uundgåelige på P3 og blev vist adskillige gange på MTV, har kvartetten udgivet i alt otte albums. Deriblandt platinsællerten "Flying" hvorfra titelnummeret for længst har opnået evergreenstatus - både herhjemme og i udlandet.

Fredag står d'herrer på scenen i Vejle Midtpunkt klokken 15.00 i forbindelse med Vejle By Night.

Nyt materiale

Bortset fra en pause fra 1997 til 2002 har Nice Little Penguins gennem alle årene flittigt gæstet landets spillesteder, forsamlingshuse og festivals. Nu som dengang i den originale udgave med Bo Feierskov samt brødrene Michael og Carsten Kolster på henholdsvis bas, guitar og trommer.

De tre har spillet sammen siden 1984. I 2014 fejrede de 30-års jubilæum på Malling Kro, hvor de for første gang spillede deres sange i et intimt, akustisk set-up med fokus på de vokalharmonier, bandet er blevet kendt for.

Det blev begyndelsen på en ny æra for trioen, som efter en længere pladepause er begyndt at arbejde på helt nyt materiale.

Spillede på N0.9

Bandets medlemmer har alle rødder i Vejle, og det var også her, de første grundsten blev lagt til en succesfuld professionel karriere.

Inden trioen i 1992 tog navneforandring til Nice Little Penguins, optrådte den blandt andet som fast husorkester på det hedengangne spillested No.9, der lå på hjørnet af Torvegade og Orla Lehmanns Gade. Det var de kælderlokaler, der i tidernes morgen rummede Grand Bar.

Og det er i det hele taget vanskeligt at finde en scene i hjembyen, som de tre musikere ikke på et eller andet tidspunkt har betrådt.

Ud over adskillige ørehængere og radiobaskere fra bagkataloget er der også nye kompositioner og bandets egne favoritter fra andre kunstnere med på sætlisten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Se kortet: 16 veje er fortsat helt eller delvist lukkede på grund af regnen

Annonce