Annonce
Billund

Fodbold og håndbold går sammen om spil-hjemme-dag

Mange Billund-hold i både fodbold og håndbold spiller lørdag den 17. august på hjemmebane. Håbet er derfor, at der kommer mange mennesker til Billund Idrætscenter. Arkivfoto
17. august er der både fodbold og beachhåndbold på programmet stort set hele dagen. Mange af de lokale Billund-hold spiller denne dag på hjemmebane.

Billund: Lørdag den 17. august bliver der massevis af både fodbold og håndbold i området ved Billund Idrætscenter, hvor en lang række af de lokale hold skal spille på hjemmebane.

- Vi har syv eller otte hold, som spiller på hjemmebane den dag, og samtidig har håndboldklubben nogle hold, der spiller beachhåndbold, fortæller Lars Thomsen, der er formand for fodboldafdelingen under Billund Idrætsforening.

For håndboldspillernes vedkommende foregår det under nogle lidt anderledes forhold, da der bliver spillet beachhåndbold uden for på sand. Allerede klokken 9 bliver dagens første kamp truttet i gang, og der vil blive spillet på fire baner. De yngste, der spiller er U11, mens de ældste er klubbens seniorer.

Otte timer med bold

På den anden side af idrætscentret er det ikke sand, men derimod græs, der er underlaget, når en lang række af klubbens fodboldhold spiller på hjemmebane. De yngste - som er U8 og U9 - lægger ud med første kamp klokken 10, og så er der ellers fodbold på programmet i de efterfølgende otte timer.

Sidste kamp begynder klokken 16, hvor klubbens nyoprykkede jyllandsseriehold hos kvinderne går på banen for at spille mod et sammensat Horsens-hold.

- Det er magen til de spil-hjemme-weekender, som vi tidligere har haft, men nu går vi sammen om det i fodbold- og håndboldafdelingerne. Så håber vi, at der for alvor vil komme gang i den, så der kommer en masse mennesker på stadion, siger Lars Thomsen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Se video: Oversergenten Johan giver de unge IT-folk og direktøren sved på panden: 'De skal ikke have diabetes, når de har rundet 30 år'

Danmark

Søndagens coronatal: Endnu en dag med over 25.000 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Børkop

Skal cykelhandleren rive ny bygning ned, eller kan det undgås på anden vis: Tirsdag skal politikerne afgøre retning på uheldig byggesag

Hedensted For abonnenter

77-årige 'Polle' er landets ældste seriehåndboldspiller og spiller hver kamp: - Selv modstandernes fans jubler, når jeg scorer

Børkop

Genboen, der klagede og fik ret: Den eneste ordentlige udgang på sagen er at bede om nedrivning

Erhverv

Superbrugsen lukker på grund af skadedyr: Det er ikke første gang, det er sket

Fitnessdirektør Kaare Dahle giver politisk opsang: - Vi er ligesom minkbranchen blevet fuldstændig smadret af staten

Hedensted For abonnenter

Jeannie kan ikke komme forbi med sin ladcykel: -Stop med at parkere på cykelstien

Debat

Sundhedsundersøgelse i Grindsted: Denne gang skal informationen ikke mellemlande hos embedsfolk

Give

Han troede ikke sine egne øjne: Mand i pensionsalderen bliver pludselig millionær

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Alarm 112

Han slingrede gennem landsbyen: Nu vil politiet tage hans bil

Vejle Boldklub For abonnenter

VB står til at miste en helt central brik: Midtbanespillers exit gør kun gavn ét sted

Vejle For abonnenter

Sælger tjener over en million på boligsalg: Her er ugens bolighandler i Vejle

Annonce