Annonce
Billund

Fodbold uden tilskuere i Grindsted

Fredagens kamp i serie 2 mellem Grindsted og Andrup er blevet flyttet fra Grindsted Stadion til kunstgræsbanen, og det betyder, at der ikke er adgang for tilskuere. Pressefoto
Trofaste følgere af GGIF's fodboldhold i serie 2 må springe denne fredag aftens kamp over. Kampen bliver spillet på kunstgræsbanen, og det er ikke optimalt for tilskuere i coronatider.
Annonce

Grindsted: Fredag aften klokken 19.00 spiller Grindsteds serie 2-hold hjemme mod Andrup, men denne gang bliver det uden lokal støtte rundt om banen. For som klubben sent torsdag aften skrev på sin Facebookside:

- Grundet de stigende covid-19 tal i Billund kommune er vi af sundhedsmyndigheder og politi blevet gjort opmærksomme på, at der vil være en skærpet kontrol, hvad tilskuere angår til denne weekends sportsevents.

Det handler i den forbindelse om, at kampen i forvejen er blevet flyttet fra stadion til kunststgræsbanen, hvor der ikke kan tilbydes siddepladser, som man ifølge opslaget "gerne skal", og derfor bliver det ikke muligt at se kampen.

- Vi er meget ærgerlige over dette, da vi havde foretrukket mere af den massive støtte, vi har fået, men vi følger selvfølgelig myndighedernes råd og vejledning, lyder det fra klubben.

I stedet nævnes i samme opslag, at der vil komme løbende opdateringer fra kampen på klubbens Facebookside.

24. oktober er holdet tilbage i helt vante rammer på selve stadion til kampen mod HTS fra Varde-egnen, og her vil der atter blive adgang for tilskuere.

I opslaget nævnes det i øvrigt ikke, hvorfor fredagens kamp er flyttet væk fra stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce