Annonce
Vejle

Fodboldklub dobbelt-ramt af corona: Al træning aflyst for yngre årgange

En ungdomstræner hos Vejle Kammeraterne blev lørdag konstateret smittet med coronavirus. Arkivfoto: Mette Mørk
En ungdomstræner for to årgange hos Vejle Kammeraterne er testet positiv for corona, mens alle 9. klasse-elever er sendt hjem. Derfor har klubben aflyst alle træninger fra U6 til U11.
Annonce

Søndermarken: Vejle Kammeraterne er i denne uge dobbelt ramt af følgerne af den omsiggribende coronavirus.

Lørdag aften blev en af klubbens ungdomstrænere testet positiv for coronavirus, og her mandag morgen er hele 9. årgang på bydelens skole, Søndermarksskolen, blevet bedt om at blive hjemme, fordi en elev her også er smittet.

Begge dele rammer Vejle Kammeraterne, som derfor har aflyst al træning for de yngre årgange. Det drejer sig om træningen for U6 til U11-holdene. U17, der omfatter 9. årgang, er også forment adgang til grønsværen, indtil spillerne er testet.

Hos fodboldklubben fortæller ungdomsformand Lone Marcussen, at klubben hellere vil gå med livrem og seler, når den aflyser træningen for alle de yngste årgange i denne uge.

Annonce

Vil gerne have ro på

- Træneren er involveret i to af årgangene, og hans bror er også træner hos os. Da vi på de yngste årgange også har hjælpetrænere fra 9. årgang, som er blevet bedt om at blive hjemme fra skole, indtil de er testet negativ, har vi besluttet at aflyse træningen i denne uge. Det gør vi for at få ro på, og så vi har tid til at informere alle forældre på holdenes Facebook-sider, fortæller ungdomsformanden.


Allerede i weekenden var rigtig mange stævner aflyst, fordi der ville være flere end 50 samlet.

Lone Marcussen, ungdomsformand, Vejle Kammeraterne


Hun beskriver situationen som en balancegang, hvor klubben gerne vil holde så meget af træningen og aktiviteterne åbne som muligt - mens der også ligger en opgave i at få brudt eventuelle smittekæder.

- Det her er det første tilfælde, vi oplever, hvor en af vores trænere er smittede. Det kan hurtigt brede sig, men heldigvis er fodbold en udendørs sport med masser af frisk luft, fortæller Lone Marcussen.

Annonce

Mange stævner blev aflyst

Hun har taget kontakt til Dansk Boldspil-Union (DBU) for at få klarhed over, om klubbens yngre årgange kan spille kamp som planlagt den kommende weekend. Men det er ikke lykkedes at komme i kontakt med unionen, så det er endnu uvist.

- Men allerede i weekenden var rigtig mange stævner aflyst, fordi der ville være flere end 50 samlet, fortæller ungdomsformanden.

Her blev ungdomsfodbolden ramt af forsamlingsforbuddet, som fra lørdag middag blev sat ned fra 500 til 50.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce