Annoncørbetalt indhold

Fokusér på de positive ting corona også har medført

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Under de givne forhold lige nu, så kan det til tider være svært at holde hovedet højt og humøret i top. Der er mange ting, som ikke er som de plejer, og der er rigtig mange begrænsninger for, hvordan vi kan leve vores liv. Det er dog vigtigt at forsøge at fokusere på de positive ting i hverdagen, og forsøge at vende det negative til det positive. Derfor har vi forsøgt at sætte lidt ord på, hvordan man kan hjælpe sig selv med at bevare sit gode humør, holde gejsten og modet oppe, for at vi snart kan komme tilbage til vores normale hverdag uden nedlukninger og restriktioner.


Annonce

Slap af og nyd den ekstra fritid

I en hverdag, hvor man lige pludselig har meget mere fritid, end man er vant til, så er det vigtigt at huske på de positive ting. Derfor er det en god idé at omvende de negative tanker omkring “det kedelige coronaliv” og i stedet tænke, at det er fedt med mere fritid, hvor du har mulighed for at lave alt det, som du ellers ikke har haft tid til under de forhold, som nu er. Det kan være du nu arbejder hjemmefra og dermed har tid til at få ordnet vasketøjet, tømt opvaskeren og luftet hunden i din frokostpause, så du derved har mere tid til andre gøremål, når du har fri fra arbejde. Du kan nu bruge tiden på at slappe af, hvilket man kan gøre på mange måder. Måske vil du helst smide dig på sofaen eller spille computerspil. Måske vil du lave lidt hjemme-spa i form af ansigtsmaske, lægge neglelak og måske har din hud brug for lidt fugt pga. det skiftende vejr. Det kan du nemt og hurtigt kan give den med CBD olie, som er nem at dosere alt efter om det er til ansigtet, hænderne eller hele kroppen.


Gå lange ture

Nu hvor fitness blandt andet er lukket, er det ikke muligt at få motion derigennem. Så det kan være du også har fået øjnene op for gåture, som mange andre danskere. Det er sundt at bevæge sig, og lange gåture, hvor du kan få en masse skridt, er sundt. Det kan være du følger med i hvor mange skridt du går om dagen, hvis du har et motionsur eller en smartphone. På den måde kan du også nemt sætte et mål for dig selv, som du kan opnå. Ved at sætte et mål for dine gåture kan være med til at motivere og gør dig endnu gladere, når det er opnået. Det kan være du skal sætte dagsmål eller et ugentligt mål.


Sov godt

Det er altid vigtigt at få en god nattesøvn, så du kan være klar til dagens gøremål. Sover man dårligt om natten - dette har de fleste af os prøvet, på den ene eller anden måde - så bliver dagen bare hårdere at komme igennem, og den kan føles meget længere. Dette kan nemt påvirke humøret og motivationen. Så ved at sove godt, kan du altså få meget mere ud af dagens lyse timer og få ordnet de ting, du måske tidligere ikke har prioriteret eller haft tid til såsom lange gåture, få set den serie du altid har villet, gjort haven forårsklar, hjemme-spa eller noget helt femte. Ved at være produktiv igennem dagen, så sørger du også for at gøre kroppen mere træt og derved kan det være nemmere at falde i søvn og lade op til den næste dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.