Annonce
Alarm 112

Folk festede natten til søndag - så meget, at politiet måtte rykke ud til det samme sted midt i Vejle tre gange

Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: Flere gange natten til søndag måtte politiet kaldes ud til adresser i byen, hvor der blev festet og spillet så højt musik, at naboer blev generet af larmen.

Det skete blandt andet i en lejlighed i Ågade klokken 03.07, og i en lejlighed i Danmarksgade, hvorfra man havde spillet høj musik hele natten. Klokken 05.42 blev det naboerne for meget, og politiet blev kaldt ud for at tysse på de festende.

Helt galt gik det i Bleggaardsgade, hvor politiet var ude ved den samme adresse tre gange i løbet af natten til søndag.

Klokken 02.57 var man på stedet for anden gang, og her var en 24-årig kvinde fra Børkop så højtråbende og aggressiv over for politiet, at hun blev taget med på stationen - også fordi hun havde optrådt voldeligt over for nogle af de andre gæster.

Kvinden fortsatte i det høje gear på vej i politibilen og kaldte betjentene diverse grimme ting. Derfor blev hun både sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for fornærmelig tiltalte mod polititjenestemænd. Det oplyser vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt.

Annonce

Afsted igen

Men her sluttede festen i Bleggaardsgade ikke.

Klokken 03.54 kørte en patrulje for tredje gang til adressen, fordi musikken blev ved med at være høj og for åbne vinduer.

Og tredje gang var ikke lykkens gang for festens vært, som nu blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fordi han blev ved med at lade festen genere naboerne.

Værten - en 31-årige mand - kan se frem til en bøde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

OL-billetter på spil i Vejle

Annonce