x
Annonce
Børkop

Folkedansere søger tidligere medlemmer

Folkedanserne i Gårslev skal holde fest, for foreningen runder 40 år. Tidligere og nuværende medlemmer kan deltage i festen. Arkivfoto
Gårslev Folkedansere fylder 40 år, og det skal fejres. Derfor søger foreningen tidligere medlemmer, der vil være med til at fejre de 40 år.

Gårslev: Gårslev Folkedansere blev stiftet i 1980 og udsprang egentlig af borgerforeningen, hvor en del mennesker var begyndt at danse folkedans.

Det er derfor 40 år siden, at den dansende forenig blev stiftet, og det skal fejres.

- 4. april afholder vi Gårslev Folkedansere en festaften for at fejre 40 års jubilæet. Festen finder sted i Gårslev Sognegård, hvor foreningen har holdt til alle 40 år. Det må vel være blevet til cirka 1000 mandage i den periode, lyder det i en pressemeddelelse fra Gårslev Folkedansere.

Foreningen vil gerne invitere nuværende og tidligere medlemmer med til festen, der starter med faneindmarch klokken 17.45, og så er der velkomst, spisning, dans med mere.

- I den forbindelse søger vi gamle medlemmer, der kunne tænke sig at være med til at fejre jubilæet, og eventuel møde gamle bekendte. Har man lyst til det, skal man henvende sig til Dorthe Friis, lyder opfordringen fra Gårslev Folkedansere.

Dorthe Friis kan fanges på telefon 7586 1402 eller mail: ejvind.dorthe@hotmail.com

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Derfor startede Pers børnehjemsliv en juleaften: Hans forældre lå i druk, og plejefamilien var intet værd

Annonce