Annonce
Billund

Folkekirken holder drive-in gudstjeneste på Billund Travbane

Søndag er der igen drive-in-gudstjeneste i Billund ligesom i påsken. Denne gang er det dog på travbanen. Arkivfoto: Martin Rye

Billund: Fra næste uge åbnes kirkerne igen - men allerede på søndag klokken 14.00 er der mulighed for at deltage i en stor fælles folkekirkelig gudstjeneste i Billund.

Gudstjenesten finder sted som en drive-in-gudstjeneste på Billund Travbane. Det betyder, at man skal komme i bil, og så vil man kunne høre lyden gennem bilens almindelige FM-radio.

Gudstjenesten er blevet til på initiativ af en lang række menighedsråd og sognepræster i Grene Provsti.

Trods de utraditionelle rammer kommer gudstjenestens form til at minde meget om folkekirkens almindelige gudstjenester. Fem sognepræster vil på skift lede gudstjenesten, og herudover vil også organist Kristjan Piirimets fra Billund Kirke og sangere fra Billund Kirkes rytmiske kor medvirke.

Alle er velkomne til gudstjenesten. Gudstjenesten er arrangeret af menighedsråd og sognepræster fra følgende sogne: Grene, Grindsted-Nollund-Urup, Stenderup, Vorbasse-Skjoldbjerg, Vesterhede, Blåhøj-Filskov, Randbøl-Nørup, Thyregod-Vester, Givskud-Gadbjerg og Ringive-Langelund-Lindeballe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce