Annonce
Jelling

Folkemusik i flere generationer

Både børn og voksne i alle aldre kan snart spille folkemusik sammen i Jelling. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Der er nu sat dato på Vejle Musikskoles nye familiehold med folkemusik, som blandt andet forventes oprettet i Jelling.
Annonce

Jelling: Snart kan hele familien på tværs af generationer sammen lære at spille på forskellige instrumenter, når musikskolen fra næste måned vil forsøge at oprette familiehold, hvor der skal spilles folkemusik.

Vejle Musikskole har tidligere bekendtgjort, at der skulle oprettes hold i Jelling, Egtved og Give, og nu er der så sat dato på. Der er både plads til de øvede og novicerne, lyder det fra Vejle Musikskoles underviser Manny Skjærbæk, som skal stå for holdene.


Man behøver ikke kunne spille på en hel masse.

Manny Skjærbæk


- Man behøver ikke kunne spille på en hel masse, siger Manny Skjærbæk, der allerede har flere interesserede, men gerne vil have flere med.

Hun har spillet folkemusik, lige siden hun var helt lille og vil gerne give de gode oplevelser videre.

Annonce

Sammen som familie

- Man kan spille sammen som en familie, og hvis man alligevel skal ned og hente sit barn på musikskolen, så kan man da lige så godt være med, siger hun.

Om du kan eller har lyst til at lære at spille på klarinet, guitar, tværfløjte, klaver eller saxofon, så er du velkommen til at være med. Også hvis du har en violin hængende, som du aldrig fik lært at spille på. Manny Skjærbæk lover, at det bliver simple toner, og at det bliver sjovt for alle aldre.

- Mange børn er virkelig dygtige, og jeg er sikker på, at man kan lære meget af hinanden på tværs af generationerne, og det er da helt fantastisk, at man kan mødes om musikken på tværs af alder, siger hun.

Det første hold i Jelling er tirsdag den 8. september kl. 17-17.45, og der er tilmelding på Vejle Musikskoles hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Så konservativ, at det gør noget: Populær minister er ikke kandidat til CDU-formandspost, men fremtidens mand i tysk politik

Danmark

Mails afslører: Planer om at samle behandling af børn med kræft i hovedstaden har været undervejs i tre år

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Vejle

Se de nyeste corona-tal: Her er flest vejlensere smittede lige nu

Vejle For abonnenter

Billund Lufthavn vil have direkte togforbindelse til Aarhus

Annonce