Annonce
Vejle

Folklore-festival: Loppemarked skal skaffe økonomi til festival i 2019

Else Dam fra Triangle Folklore Festivals Venner, har sammen med mange andre frivillige fra foreningen iscenesat et stort loppe/kræmmermarked i den kommende weekend, som skal skaffe økonomi til næste festival, som holdes i 2019. Arkivfoto: Torben Glyum
Annonce

Vejle: Dansere og musikere fra mange lande skaber hvert tredje år kolorit og stemning i Trekantområdet ved Triangle Folklore Festivalen.

Det kræver økonomi og planlægning, og derfor er Triangle Folklore Festivals Venner og Triangle Folklore Festivals Ungdom, nu klar med et stort loppe- og kræmmermarked i Søndermarkshallen i Vejle i weekenden 7.-8. april for at skaffe penge til festivalen.

- Her kan folk gøre en god handel, og samtidig være med til at sikre, at Trekantområdet også i fremtiden kan tilbyde musik og dans af internationalt format. Indtægterne fra markedet er samtidig et af grundlagene for, at vi kan byde dansere og musikere fra hele verden velkommen i vores lokalområde, fortæller Else Dam fra Triangle Folklore Festivales Venner. . På markedet kan der også købes krydderier, samt hjemmelavede marmelader. Salget er til fordel for Danske Hospitalsklovne.

Annonce

Næste festival i 2019

Triangle Folklore Festival holdes hvert tredje år i Trekantområdet med indkvartering på Rosborg Gymnasium. Dansere og musikere fra mange forskellige lande og verdensdele kommer for at give opvisninger i hele Trekantområdet og skabe folklore-stemning på torve og andre samlingspladser.Næste festival holdes i 2019, og der er altid stor interesse for at være med. Dansegrupperne vil gerne til Danmark for at vise, hvad de kan og være sammen med andre, der deler interessen.

Se mere om festivalen på hjemmesiden www.triangle-folklore.dk og læs om loppemarkedet på Triangle Folklore Festivalens Venners hjemmeside: www.tffv.dk. Loppemarkedet er åbent fra klokken 10-16 lørdag og fra klokken 10-15 søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Vejle

Stort rykind på musicalskolen i Vejle

Annonce