Annonce
Jelling

Forårets sidste koncert bliver gratis for medlemmer

Bo Riisbjerg Thomsen, her sammen med Mona Munksgaard - begge i øvrigt fra Jelling Musikforening, fortæller, at de forsøger at sætte et program sammen, der også rammer et segment af 30-45-årige. Arkivfoto: Mette Mørk
Når Jelling Musikforening runder et blændende forår af, bliver det med en koncert, som medlemmerne kan opleve helt gratis. Og medlemmer er der kommet en del flere af, siden foreningen sænkede alderen på målgruppen.

Jelling: Forårets koncerter i Byens Hus - arrangeret af Jelling Musikforening - har blandt andet budt på optrædener fra navne som Michael Learns To Rock og Michael Falch, og nu kommer sidste koncert før sommerferien så.

Faktisk er der programmæssigt tale om den første i efterårssæsonen, men på mange måder bliver det rammende, at Geo Lukas kan gå på scenen fredag 28. juni og både runde et vellykket forår af og skyde et ambitiøst og tætpakket efterår i gang.

Koncerten bliver nemlig gratis for foreningens medlemmer, mens alle andre må slippe 125 kroner.

- Ud over rabatten til de andre koncerter forsøger vi også at give vores medlemmer et ekstra godt tilbud en gang i mellem, og Geo Lukas havde vi inde som opvarmning til Juncker tidligere på året, hvor han spillede et rigtig godt sæt, siger musikforeningens formand Bo Riisbjerg Thomsen og tilføjer, at Geo Lukas også har skrevet sange sammen med Juncker og med navne som Peter Sommer.

Annonce
Geo Lukas er på samme tid både det sidste navn i foråret og det første navn i efteråret, selv om han spiller i Byens Café 28. juni. PR-foto

Vil ramme yngre segment

At give gratis adgang for medlemmerne kan blandt andet lade sig gøre, fordi de netop har oplevet en fremgang på den front. Siden de begyndte at satse på et lidt yngre segment, har de oplevet en fremgang på 50 procent.

- Vi har arbejdet hårdt de sidste to sæsoner på at ramme en yngre målgruppe på 30-45-årige. Vi er en kulturel institution med det formål at støtte alle med kulturelle oplevelser, men vi så mange grå toppe til vores koncerter, så vi tænkte, om vi ikke kunne få de lidt yngre med og skabe nogle bedre tilbud til dem, siger Bo Riisbjerg Thomsen.

Den helt unge målgruppe lader han Bygningen i Vejle om at lave tilbud til, og på den måde mener han, at alle aldersgrupper i i Trekantområdet er dækket godt ind.

Fængende melodier

25-årige Geo Lukas kommer til Jelling med en debut-EP fra 2018 i bagagen. Den hedder "Autopilot" og er skrevet, indspillet og produceret af Geo Lukas selv.

Jelling Musikforening fremhæver Geo Lukas for sine danske tekster, og at han i "et unikt univers af fængende melodier formår at sætte musik og ord på tanker og følelser i sine popsange."

Koncerten starter fredag 28. juni klokken 20 i Byens Café.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle For abonnenter

Borgmesterkandidat med kampgejst: Han har ført sag mod sin egen kommune og været i strid med fagbevægelsen

Annonce