Annonce
Jelling

Forårsarbejdet på Jelling Kirkegård får nu grønt lys: Graveren er glad

Forårsarbejdet kan nu gå i gang på kirkegården i Jelling - selvom Covid-19 først havde aflyst det. Foto: Mette Mørk
Graver Frode Christensen har den senere tid ikke kunnet passe sit job på Jelling Kirkegård grundet coronatruslen. Men nu har Kirkeministeriet sagt god for, at kirkernes personale igen må begynde at slå græs langs kirkestierne og plante forårsblomster.
Annonce

Jelling: - Det er en dejlig nyhed, som er tikket ind i min mailboks. Nu kan jeg komme ud under den blå himmel og arbejde.

Ordene kommer fra den tilfredse graver i Jelling Kirke, Frode Christensen, der nu igen må passe Jelling Kirkegård, som tidligere var ham forbudt på grund af risikoen for coronasmitte.

Kirkeministeriet har nemlig sort på hvidt givet grønt lys til, at graveren og kirkens medarbejdere, ligesom på andre af landets kirkegårde, igen må passe deres job.

- Forårsblomsterne er netop leveret til os fra gartneren, og vi kan straks gå i gang med at plante dem. Vi er begyndt at slå græsset og luge ukrudt, dog skal vi huske at holde mindst to meters afstand til hinanden, men det kan vi også sagtens på kirkegården, fortæller en glad Frode Christensen.

Forårsblomsterne er netop leveret til os fra gartneren, og vi kan straks gå i gang med at plante dem. Vi er begyndt at slå græsset og luge ukrudt, dog skal vi huske at holde mindst to meters afstand til hinanden, men det kan vi også sagtens på kirkegården.

Frode Christensen.

Graveren og medarbejderne i Jelling kirke skal som alle andre holde afstand til hinanden på kirkegården, når de slår græs, planter blomster eller river ukrudt op af jorden. Foto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce