Annonce
Trekantområdet

Forældre går på barrikaderne: Hold jeres børn hjemme fra daginstitution

Her er kræfterne bag den nystiftede Forældreforeningen Middelfart Kommune. Arkivfoto: Forældreforeningen Middelfart Kommune.
Annonce

Nordvestfyn: Fredag opfordrer den nystiftede Forældreforeningen Middelfart Kommune til, at man holder sine børn hjemme fra daginstitution.

Foreningen varsler nemlig, at man afholder en demonstration fra klokken 11 til 14 i forbindelse med den landsdækkende bevægelse "Hvor er der en voksen".

Det er inspireret af demonstrationer i Herning og København i samme tidsrum.

"Vi hører deres råb her i Middelfart og omegn og opfordrer alle (der har mulighed for det) til at holde jeres børn hjemme fra vuggestue, børnehave og sfo", skriver foreningen blandt andet.

De lokale forældre opfordrer til, at man mødes på Kulturøen i Middelfart sammen med børnene, og der vil være forskellige indslag.

"Der er mulighed for at stille barnevogne bag ved Kulturøen ved MASTs indgang, så der er mulighed for middagslur til de mindste", skriver forældreforeningen, der i øvrigt opfordrer til, at man melder børnenes fravær til institutionen, så personalet også kan få fri.

Forældreforeningen i Middelfart blev dannet i midten af oktober og er en udløber af den megen snak om minimumsnormeringer og forholdene generelt i daginstitutioner på landsplan og i Middelfart Kommune. I øjeblikket er minimumsnormeringer en del af forhandlingerne om en ny finanslov i Folketinget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce