Annonce
Alarm 112

For 350.000 kroner specialværktøj stjålet fra håndværkerbil

Politiet kunne notere, at værktøjet havde en værdi af omkring 350.000 kroner. Arkivfoto: Michael Bager

Brande: Efter et par ugers stilstand på den front var der natten til torsdag 21. januar igen indbrud i en håndværkerbil. Denne gang gik det ud over en bil tilhørende firmaet Kemph & Lauritzen, som holdt parkeret på Skjoldborgs Allé i Brande.

Gerningsmændene har lavet et hul i varebilens venstre sidedør og har derefter kunnet påvirke låsepalen indefra og på den måde åbne sidedøren.

Der er ikke lavet en nøjagtig værdiansættelse af det stjålne, men en foreløbig opgørelse tyder på, at der er blevet stjålet laserudstyr og andet specialværktøj til en værdi af op imod 350.000 kroner fra bilen.

Tyveriet er foregået særdeles effektivt: Gerningstidspunktet kan fastlægges til et tidsinterval på fire minutter fra kl. 02.11 til 02.15.

Politiet skal nu til at undersøge, om der er overvågningskameraer i området, der eventuelt har fanget tyvene, men hører også meget gerne fra vidner, der har observeret noget usædvanligt i det pågældende tidsrum.

Værdien af det stjålne og det faktum, at der ikke er anmeldt andre tyverier fra håndværkerbiler i det pågældende døgn får politikommissær Henning Præstegaard til at vurdere, at der meget vel kan være tale om bestillingsarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Børkop For abonnenter

DSB har sløjfet morgentoget: Så nu må Sander en time tidligere op - eller fryse 40 minutter uden for skoledøren

Annonce