Annonce
Kultur

For første gang i Vejle: Jazzfestival kommer forbi

Tusind og én nat - en koncertfortælling med skuespiller Ellen Hillingsø og jazzmusiker Michala Østergaard-Nielsen og band gæster Vejle Bibliotek fredag den 18. oktober under børnejazzfestivalen Jazz for Kids. Foto: Alex Nyborg Madsen
Jazz I Trekanten udvider sin jazzfestival for børn til Vejle området. Der er arrangementer i Vejle, Børkop og Jelling.

Vejle: I efterårsferien sender Jazz I Trekanten for første gang børnejazzfestivalen Jazz for Kids til Vejle, Børkop og Jelling med prisvindende navne som skuespiller Ellen Hillingsø, Astro Buddha Agogo og Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband.

Programmet bredt. Sekretariatschef Karsten Bech siger:

- Her under børnejazzfestivalen er der muligheder for at lave noget anderledes sammen som familie, komme ud – væk fra skærme og hverdagstrummerum - og få en oplevelse som man bagefter kan snakke sammen om.

Annonce

Ellen Hillingsø til Vejle

I Vejle får man besøg af et af de helt store navne, nemlig skuespiller Ellen Hillingsø. Hun læser op af "Tusind og én nat" i et samspil mellem med jazzmusiker Michala Østergaard-Nielsen og band. Arrangementet kan opleves på Vejle Bibliotekerne fredag den 18. oktober klokken 11.

Jelling Bibliotek får mandag den 14. oktober klokken 14 besøg af tre jazztalenter, der til sammen kalder sig Astro Buddha Agogo.

Fredag den 18. oktober klokken 14 står i junglejazzens, swingmusikkens og fortællingens tegn når børn og deres voksne inviteres med på en trommerejse på Børkop Bibliotek. Her optræder Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband, der fortæller jazzens og trommernes historie fra Afrikas savanne til New Yorks asfaltjungle.

Hele programmet for børnejazzfestivalen med tid og sted kan ses på www.livejazz.dk eller www.jazzitrekanten.dk. I år er der 12 koncerter, fire mere end sidste år.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midtby-udlejere: - Uacceptabelt at vi stadig skal døje med oversvømmelser

Erhverv

Varde Garten er kommet godt fra start

Vejle For abonnenter

Undren hos organisation: Svensk produkt ulovligt - men lignende dansk produkt er lovligt

Annonce