Annoncørbetalt indhold

Forcer bakkerne med en god elcykel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er populært som aldrig før at køre på en elcykel, og det kan man sagtens forstå. Elcyklen er et supergodt alternativ til bilen, for du kommer ud i den friske luft, får god motion og en lille smule hjælp til at forcere bakkerne i for eksempel Vejle og omegn.


Annonce

Der findes en elcykel til alle typer

Hvis du tror, at det at køre på en elcykel er forbeholdt ældre mennesker eller dovne cyklister, kan du godt tro om igen. Elcyklen er for alle aldre og typer af cyklister. Den er for dig, der hver dag hopper på cyklen for at pendle på arbejde eller i skole men som ikke altid orker det bakkede terræn.


Den er for dig, der gerne vil have motion, men også gerne vil have lidt mere fart på. Den er for dig, som måske ikke er vant til at cykle, men gerne vil i gang på en mere skånsom måde, og elcyklen er faktisk også for dig, der mest er til lange cykelture i terræn og ind imellem godt kunne bruge nogle ekstra hestekræfter på lange stigninger.


Kort sagt, så er elcyklen for alle, og på Bikester.dk finder du et stort udvalg af elcykler både til kørsel inde i byen eller mountainbikes til kørsel i ujævnt terræn. Og bare for at slå det fast, så kan motoren på en elcykel sagtens slås fra, så du kan bruge cyklen på helt almindelig vis, hvis du skulle have lyst. Det gælder derfor om, at du gør op med dig selv, hvilke type cykel du har behov for.


Hold øje med batteriets ydeevne

En elcykel kaldes også for en e-bike, og der findes grundlæggende fire kategorier af elcykler. City e-bikes, trekkingcykler, crossbikes og mountainbikes. På Bikester.dk finder du inden for hver kategori et hav af cykelmodeller i mange designs og farver.


Det kan derfor være lidt af en jungle at finde den helt rigtige elcykel. Ved du allerede, at du leder efter en hverdagscykel til korte ture på asfalt, kan du med fordel gå efter typen city e-bike. Kører du både i byen og af og til længere ture i skoven, hvor terrænet er mere ujævnt og bakket, vil en cross e-bike være et godt valg. Men der hvor du virkelig skal holde fokus, når du er på udkig efter en ny elcykel, er på cyklens batteri. Batteriet er nemlig ret afgørende for, hvor langt du kan cykle, og hvad din cykel kan holde til.


Jo mere du selv træder i pedalerne, jo mindre skal batteriet yde, og derved holder det længere. Vægten på din cykel betyder også noget for batteriets ydeevne. Det skal du være opmærksom på, når du skal have bagage med til længere ture, eller når du vil køre en elcykel med for eksempel børn bag på. Hos Bikester.dk kan du læse mere om motoren og batteriets ydeevne under de enkelte e-bikes produktbeskrivelser.


Bliv fortrolig med at køre på elcykel

Der gælder som udgangspunkt de samme regler for at køre på en elcykel som for kørsel på almindelige cykler. Det skyldes, at cyklens motor kun hjælper til, når du selv træder i pedalerne. Når du kører på elcykel, skal du dog være ekstra opmærksom, når du cykler i trafikken.


En elcykel er ofte tungere end andre cykler, hvilket kan gøre den sværere at manøvrere rundt med. Samtidig skal du også være opmærksom på din fart, når du vil køre på en elcykel. Du kan nemlig køre meget hurtigere på en elcykel end på en normal cykel, og dine medtrafikanter kan have svært ved at høre dig komme cyklende bagfra.


Det er derfor altid en god idé, at du bliver fortrolig med at køre på din elcykel, inden du begiver dig ud i myldretrafikken eller tager turen ned af de allerstejleste bakker. Vil du være ekstra synlig på cykelstien, er det altid en god idé at køre med refleksvest eller en cykeljakke med enten lys eller reflekser.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.