Annoncørbetalt indhold

Fordelene ved at bruge plastfolie i din virksomhed

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Plastfolie er et af de mest alsidige og anvendelige produkter, der findes. Det kan bruges til at pakke varer ind, så de ikke bliver beskadiget under transport, og det kan også bruges til at dække overflader af, så de ikke bliver beskidte eller beskadigede. Plastfolie er desuden meget nemt at rengøre, hvilket gør det ideelt til brug i virksomheder med mange forskellige typer af produkter, eller på lagre hvor tinge let bliver beskidte. Derudover er plastfolie et billigt alternativ i forhold til andre former for emballage. Læs med her og lær mere om fordelene ved plastfolie.


Annonce

De bedste måder at anvende plastfolie på i en virksomhed

Plastfolie er et hyppigt anvendt produkt i mange virksomheder. Det kan bruges til at pakke varer ind, beskytte overflader og meget andet. Når det gælder pakning af varer er plastfolie et oplagt valg, da det beskytter dem mod støv, skader og fugt. Du kan enten bruge det til at pakke varerne direkte ind, eller du kan lægge det under emballagen eller udenom beholderen en vare sendes i for at sikre en bedre beskyttelse. Folien kan også bruges til at afdække overflader, eksempelvis gulve og hylder, så de ikke bliver beskidte eller beskadiget. Det er vandtæt, smidigt og rivstærkt, så du vil få svært ved at finde et bedre alternativ. Hos Nememballage.dk kan du finde et stort udvalg af plastfolie til gode priser. Nememballage garanterer desuden god kvalitet og konkurrencedygtige priser.


Hvor effektiv er plastfolie i forhold til andre former for emballage?

Plastfolie er en speciel effektiv form for emballage, da det er vandtæt og stærkt. Af denne grund har snavs, vand og andet svært ved at trænge gennem det, og dine varer og pakker er derfor bedret beskyttet under transport og i andre udsatte situationer. Derudover er plastfolie også, i mange tilfælde, mere holdbart end alternativer i papir eller pap, der lettere kan gå i stykker. Desuden fylder og vejer det ofte mindre, og folien kan genbrugen, hvis ikke den er blevet beskadiget.


Kan man få plastfolie med tryk på?

En sidste fordel for virksomheder, der ønsker at bruge plastfolie er, at man i mange tilfælde også kan få plastfolie med tryk på. Det er en bonus, hvis man ønsker at pakke varer godt ind, men stadig gøre god reklame. Her kan folien bruges som et reklame- eller markedsføringsredskab, hvor man trykker virksomhedens logo eller kontakt oplysninger på folien. På den måde sikrer man sig, at modtageren af emballagen vil huske virksomheden, næste gang de har behov for dens ydelser eller produkter.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.