Annonce
Vejle

Forfattere, en islamisk sexolog og Spids Nøgenhat: Biblioteket er klar med forårsprogrammet

Fatima El-Hajj mener selv, at hun er verdens første sexolog med islamisk baggrund. Hun besøger Vejle 22. april. Arkivfoto
Inspirerende forfattermøder og spændende mennesker, der gør dig klogere på verden. Vejle Bibliotek er klar med et forårsprogram spækket med oplevelser.

Vejle: Biblioteket i Vejle er meget andet end bøger. Biblioteket er et knudepunkt for oplevelser, viser forårsprogrammet, der er på gaden 13. januar.

Du kan blandt andre møde Eva Tind, der har skrevet den anmelderroste roman Ophav, som kredser om emnet slægt, og hvad det vil sige at have et ophav. Det er 24. februar.

Biblioteket byder også på foredrag og workshops om klima og bæredygtighed. 7. maj får biblioteket besøg af korrespondent Kim Bildsøe Lassen. Og forårsprogrammet byder også på et møde med forfatter Kristian Bang Foss, 18. marts, og Danmarks første islamiske sexolog, Fatima El-Hajj, 22. april.

Der er også musik på programmet, og det spænder vidt - lige fra babys første koncert over koncertforedrag om Genforeningen til en "artist talk" med Uffe Lorenzen, frontfiguren fra bandet Spids Nøgenhat. Han dukker op 2. april.

Og så fortsætter efterårets succes med at starte dagen med en sang, når Vejle Bibliotek fra 5. februar igen byder på morgensang for alle hver onsdag klokken 9.

7. maj får biblioteket besøg af korrespondenten Kim Bildsøe Lassen. PR-foto

Familiehygge og digital hjælp

Som altid har biblioteket en række tankevækkende børneteaterforestillinger på programmet. Og det er også muligt at møde forfatterne bag nogle af de mest populære børnebøger i familielæseklubben, prøve børneyoga, være med, når der er småbørnsswing eller historiefortælling - eller deltage i en af de mange kreative workshops.

Har du brug for hjælp til den digitale verden, bør du rette blikket mod et af de gratis kurser, som denne gang blandt andet har fokus på bæredygtighed, virtual reality, informationssøgning og bibliotekets mange digitale tilbud. Og så er Spørg om IT også tilbage, så du hver torsdag klokken 10 til 12 kan kigge forbi og få hjælp til hverdagens små IT-problemer.

Få fat i programmet på biblioteket eller se det på vejlebib.dk. /LASAU

Der er også børneteater på programmet. "Under mit træ", hedder en forestilling den 1. februar. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Annonce