Annonce
Vejle

Store mængder regn og hagl: Forhøjet vandstand flere steder i Vejle

Vejle Kommune melder i øjeblikket om forhøjet vandstand i flere åer og vandløb.
Annonce

Der er faldet masser vand og store hagl i Vejle tirsdag eftermiddag.

Faktisk så meget vand, at der flere steder er forhøjet vandstand i både åer og vandløb. På flere veje er der også udfordringer efter skybrud.

"Der er masser af vand i åer og vandløb på grund af den megen vand, der siden klokken 14 er faldet i og omkring Vejle. Vi arbejder på højtryk flere steder med at regulere vandet," skriver Vejle Kommune på Facebook.

Kommunen arbejder blandt andet ved Polster-Bækken i Grejsdalen og ved Abelones Plads, hvor pumpesystemet løbende justeres. Desuden oplyser kommunen, at der kan hentes sandsække på Materielgården, hvis man er nervøs for at få vand i kældre, trappeskakter og lignende.

Også flere veje i og omkring Vejle er har tirsdag eftermiddag været udfordret af den megen vand.

Vejdirektoratet opfordrer bilister til at være ekstra opmærksomme og tage lidt af farten, når man er ude at køre i vandmasserne og skybruddet tirsdag eftermiddag.

Der er varslet voldsomt vejr og lokale skybrud i store dele af Jylland tirsdag. Skybruddet i Vejle er dog overstået for nu, og der skulle ikke komme fæere skybrud i Vejle-området tirsdag, men DMI's prognoser viser, at der onsdag fra klokken 13 og frem til midnat igen er risiko for skybrud i Vejle Kommune og i Trekantområdet.

Du kan følge vejrsituationen på DMI her.

Flere veje stod under vand på grund af skybruddet, der tirsdag eftermiddag ramte Vejle. Skybruddet skulle være ovre for nu, men DMI varsler skybrud igen onsdag fra klokken 13. Foto: Local Eyes
Der faldt store mængder regn og hagl i Vejle tirsdag eftermiddag. Det gav flere steder store vandmasser på vejene. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Professionel fodboldspiller slipper for karantæne efter konkursdrama: Boligforeninger snydt for millioner

Annonce