Annoncørbetalt indhold

Forkæl dig selv med smykker fra bl.a. Julie Sandlau og Christina Charms

I hjertet af Ballerup holder smykkeforhandleren Ballerupguld.dk til. Lær mere om forhandlerens brug af materialer og tilbud på services her!
Annonce

Dette indhold er sponsoreret

Af og til kan man hurtigt komme til at føle, at det har været en lang uge, og man egentlig fortjener at forkæle sig selv lidt. Særligt kvinder har det med at gøre dette i form af smykker eller tøj. Og hvad er der galt i det? Alle har vel brug for lidt nyt en gang imellem…

Men hvad er det egentlig for nogle ting, der danner grundlag for et nydeligt smykke?

Alle elsker diamanter

Det er vist klart for alle, at diamanter er en af de mest prestigefyldte ædelsten overhovedet. Men var du klar over, at den faktisk består af kulstof? Dette betyder blandt andet, at det kun er de mest perfekte diamanter, som kan bruges til smykker, eftersom der ikke skal gå meget skævt i stenens proportioner, før skønheden er ødelagt.

Du kan vurdere, hvor meget en diamant er værd bl.a. ud fra dens klarhed. Hvis diamanten er meget klar vil den tilsvarende være utroligt sjælden og derfor mange penge værd. Modsat er hvide diamanter eller farvede diamanter ufatteligt sjældne, hvilket naturligvis også afspejles i prisen.

Guld eller sølv?

Den fineste form for guld betegnes under navnet 24-karat. Mange af de smykker, man ofte kigger på i Danmark, er udarbejdet af 14-karat. Guldet vil altid have farven gul. Hvis smykket, som angiveligt skulle være guld, har en anden farve, er dette opnået ved at blande andre metaller. Eksempelvis fås farven rød gennem kobber.

Vidste du, at sølv legeres med kobber under produktionen, eftersom materialet er meget skrøbeligt? Trods skrøbeligheden formår producenter gang på gang at skabe fantastiske smykker. Du er måske stødt på et smykke, som egentlig lignede hvidguld, men rent faktisk var sølv. Du er ikke den første til at undre dig her. Hemmeligheden er, at sølv kommer til at ligne hvidguld til forveksling, så snart smykket rhodineres.

Tag hånd om dine smykker

Hvis man ikke passer på sine smykker, vil materialet blive hurtigere slidt med tiden. Dette kan ligeså godt undgås, eftersom det ikke kræver det store. Har du eksempelvis at gøre med perler, bør du ikke bære disse under vand. Ligeledes bør man holde parfumer og cremer fra armbåndet eller halskæden grundet perlernes skrøbelighed.

Har du at gøre med andre materialer, bør du ikke bruge smykket ved fysisk hårdt arbejde. Dette slider på smykket, og vil med tiden ødelægge materialet. HUSK: Guld og sølv skal holdes vedlige med smykkerensevæske, så metallet forbliver rent og flot!

Har du brug for noget inspiration, kan du blandt andet undersøge Ballerupguld.dk’s udvalg af Christina Charms og Julie Sandlau, hvor der i øjeblikket kører en kampagne, der giver dig 20 % rabat. Nu du har læst om de forskellige materialer, kan du begynde at udnytte din ekspertviden, næste gang du handler smykker – held og lykke med det!

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.