Annonce
Navne

Forlag i Fredericia får ny chef: Indre Mission vil også gerne nå andre læsere

Filip Odgaard Bodilsen er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet og har arbejdet som studiekoordinator på Menighedsfakultetet og som menighedskoordinator i valgmenigheden Aarhus Bykirke. Foto: Indre Mission
Filip Odgaard Bodilsen fra Aarhus bliver chef for Indre Missions forlagsvirksomhed, og han er klar med en mission: Formidling af tro og kristendom er vigtig, men ikke kun til baglandet.

Ansættelse: 36-årige Filip Odgaard Bodilsen, Aarhus, tiltræder 1. juni som chef for Indre Missions forlagsvirksomhed, Lohse.

Lohse har udgivet bøger på et evangelisk-lutherske grundlag i mere end 150 år og ligger i Indre Missions landskontor i Fredericia. Filip Odgard Bodilsen afløser Holger Skovenborg, der går på pension.

Den nye mand i spidsen for forlagene Lohse, Logos Media, Credo, Fokal og Kolon samt Refleks Musik er uddannet teolog fra Aarhus Universitet og Menighedsfakultetet.

Annonce

Han har arbejdet som studiekoordinator på Menighedsfakultetet og som menighedskoordinator i valgmenigheden Aarhus Bykirke.

Sideløbende været medlem af redaktionen for Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke. Desuden har Filip Odgaard Bodilsen været volontør i Indre Mission og engageret i Indre Missions Ungdom.

Han er gift og far til to.

35 udgivelser om året

Som ny forlagschef vil Filip Odgaard Bodilsen arbejde på, at forlagsgruppens produkter når ud til nye læsergrupper, skriver Indre Mission i en pressemeddelelse:

- Forlagsgruppen Lohse er forankret i kirkelige bevægelser og organisationer, der med forskelligt fokus ønsker at formidle tro og kristendom. Formidlingen hertil er vigtig, men det samme er formidlingen til en bredere målgruppe.


Det er mit stærke ønske, at en stor del af Forlagsgruppen Lohses udgivelser må være både relevante og tilgængelige for flere end de mennesker, der udgør forlagets bagland.

Filip Odgaard Bodilsen


- Det er mit stærke ønske, at en stor del af Forlagsgruppen Lohses udgivelser må være både relevante og tilgængelige for flere end de mennesker, der udgør forlagets bagland. Flere mennesker skal i berøring med det, vi udgiver, udtaler Filip Odgaard Bodilsen.

Forlagsgruppen Lohse har omkring 35 udgivelser om året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sydjylland For abonnenter

Nærmede sig diskvalifikation: Carelink vandt kviktest-udbud i Syddanmark trods kritik for mangelfuld plan

Annonce