Annonce
Egtved

Formand for Ældre Sagen Egtved: Vi kan stadig være behjælpelige, bare på en anden måde

Kirsten Lund, formand for Ældre Sagens Egtved-afdeling, opfordrer til at holde sammen på afstand, ligesom dronningen. Men hun håber også, at mange stadig vil hjælpe de ældre med for eksempel indkøb og telefonisk kontakt. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Formand for Ældre Sagens Egtved-afdeling, Kirsten Lund, fortæller, at alle arrangementer og aktiviteter aflyses frem til 1. juni. Men der opfordres samtidig til at holde kontakt på afstand og til at hjælpe de ældre.

Egtved: Hos Ældre Sagen i Egtved har man som konsekvens af coronavirus-situationen valgt at aflyse alle arrangementer og aktiviteter frem til 1. juni.

- Vi er selvfølgelig kede af de mange aflysninger, for vi ved, at mange havde glædet sig til at deltage i både fællesspisninger, foredrag, fester, udflugter og temadage frem til sommerferien. Men vi har alle et ansvar for at følge de anvisninger, myndighederne udstikker, så vi alle kommer godt igennem den meget vanskelige periode, hele verden og ikke kun Danmark står i, fortæller Kirsten Lund, formand for Ældre Sagens Egtved-afdeling.

Og hun fortsætter:

- Det betyder ikke, at der slet ikke sker noget i Ældre Sagen. Besøgsvenner opfordres til at bevare kontakten til de medmennesker, der sidder og venter på et besøg ved en god snak i telefonen i stedet for at mødes fysisk. Telefonstjernen, hvor borgere ringes op hver morgen, fungerer fortsat.

Annonce

Man kan for eksempel aftale at sætte indkøbsposen ved yderdøren, så den ældre ikke skal bevæge sig ud og udsætte sig for smitte

Kirsten Lund, formand for Ældre Sagens Egtvedafdeling

Vær behjælpelige

Kirsten Lund opfordrer også alle til at være behjælpelige i forhold til at ordne for eksempel indkøb for ældre i lokalområdet.

- Man kan for eksempel aftale at sætte indkøbsposen ved yderdøren, så den ældre ikke skal bevæge sig ud og udsætte sig for smitte, foreslår hun og fortæller videre, at man fortsat har mulighed for at henvende sig til en af bestyrelsesmedlemmerne, hvis der er behov for det.

Nuværende bestyrelse fortsætter for nu

Da også årsmødet hos Ældre Sagen i Egtved er udsat til engang efter sommerferien, fortsætter den nuværende bestyrelse, indtil et nyvalg har fundet sted ved et nyt årsmøde, som man endnu ikke kender den præcise dato på. Men engang inden sommerferien, vil den nuværende bestyrelse melde en ny dato ud.

En varm hilsen

- Jeg vil gerne sende en varm hilsen til alle med en opfordring til at stå sammen ved at holde afstand, som vores dronning netop har udtalt på TV. Når coronaen slipper sit tag i Danmark, forventer vi at kunne afvikle flere af de aflyste arrangementer og holde nogle fester, når vi igen trygt kan forsamles, lyder det afsluttende fra Kirsten Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Kirkeminister dropper at arbejde for åbne kirker i påsken

Vejle

Mens coronastormen raser: 101-årige Irmgard går tur hver dag og klarer selv al rengøring

Annonce