Annonce
Erhverv

Forpagter af kendt kro leder stadig efter en køber

Cafeteria-Kroen har i flere år været drevet som et familiefirma, Uffe Sørensen og hustruen Alice ejer kroen, og deres søn Esben har været forpagter de seneste fire år. Arkivfoto: Jens Amtoft
Cafeteria-Kroen er stadig til salg. Der har været henvendelser, men ingen underskrifter endnu.

Hampen: Cafeteria-Kroen ved Hampen er stadig til salg, og til en pris af 2,9 millioner kroner kan man blive ejer af den berømte kro, der ligger lige op til den gamle hovedvej A13.

Der har været forespørgsler på kroen, men det er endnu ikke mundet ud i konkrete købstilbud, fortæller Esben Sørensen, der nu har forpagtet kroen i fire år.

Det er hans forældre Uffe og Alice Sørensen, der ejer Cafeteria-Kroen, og i sommer gjorde Esben Sørensen op med sig selv, at han ikke vil overtage kroen. Derfor blev stedet sat til salg i august.

Annonce

Ifølge Esben Sørensen har der været et par interesserede henvendelser fra mulige købere, men de har foreløbigt ikke fået grønt lys fra banken.

- Det er jo et efterhånden velkendt problem herude, at det kan være svært at låne penge til at købe en ejendom som denne. Det kunne være rart, hvis bankerne var mere fleksible, siger Esben Sørensen.

Men han går ikke rundt og keder sig. Juletiden har været en travl tid på Cafeteria-Kroen.

- Vi blev ikke hårdt ramt af aflysninger i julen. Vi har en travl forretning, og tilbage i oktober og november satte vi rekord. Når jeg ikke vil overtage stedet her, så handler det om, at jeg gerne vil ned på en almindelig arbejdsuge. Hvad det skal være ved jeg ikke endnu - og jeg skal jo lige have en underskrift på et salgsdokument først - men et job som kok på en efterskole kunne måske være interessant, siger Esben Sørensen.

Rettidig omhu

Esben Sørensen er selv 34 år, og hans forældre Uffe og Alice Sørensen er henholdsvis 64 og 58 år, så for dem handler det om rettidig omhu. Havde de været yngre, ville de ellers gerne fortsætte.

- Havde vi været 20 år yngre, så havde vi taget 20 år mere, udtalte Uffe Sørensen tidligere på året, da nyheden om salgs-tankerne kom frem.

Cafeteria-Kroen  blev bygget i 1967 og ombygget i 1981, og der hører også en campingplads med hytter til stedet samt en privatbolig.

Adressen på Langebjergvej 1 ligger ud til hovedvej A13, og den nærmeste by er Hampen. Selve cafeteriet har plads til 100 til 120 gæster, og der er tilhørende selskabslokaler med plads til yderligere 70-80 personer.

Ud over at været et kendt spisested, så er Cafeteria-Kroen i de senere år også blevet centrum for de veterantræf, som Midtjysk Veteran Klub arrangerer. Disse træf samler i sommertiden mange veterankøretøjer på de grønne arealer ved kroen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020: Nu fratræder direktør 'efter gensidig aftale'

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Vejle

I kan stadig nå det: Men der er ekstra run på bryllupperne på en speciel dato

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Erhverv

Lille købmandsbutik kæmper hårdt for at overleve - kunderne køber for lidt

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Annonce