Annonce
Hedensted

Forpagter ramt af sygdom: Populær pølsevogn lukker på ubestemt tid

Det vides endnu ikke, hvornår en ny forpagter overtager Belvedere Grill. Foto: Lennart Kjær Schouborg
Efter i længere tid at have døjet med sygdom, har forpagter Linda Rothenberg Andresen fra Belvedere Grill på Hovedvejen i Hedensted måtte kapitulere. Ejeren har allerede fået henvendelser fra flere potentielle arvtagere, hvorfor der håbes på en snarlig genåbning.
Annonce

Hedensted: Siden Hovedvejen i 2013 voksede med en pølsevogn i form af Belvedere Grill, har forpagter Linda Rothenberg Andresen stået bag frituren som frontkvinden bag alt fra bøfsandwich til pølsemix.

Men nu tvinger års sygdom hende til at kapitulere, hvorfor grillen i skrivende stund er lukket på ubestemt tid.

Det bekræfter ejeren Gunnar Kristensen til Folkebladet.

- Det hele er meget pludseligt og lidt af en bombe, for vi havde håbet, hun kunne komme til hægterne igen. Nu har hun desværre måtte kaste håndklædet i ringen, men jeg har allerede snakket med flere potentielle overtagere, så jeg forventer bestemt ikke, at vi må holde lukket særligt længe, siger han.

Egentlig har pølsevognen sammen med blandt andet de tilknyttede lejligheder gennem et års tid været til salg, men der er ikke tid til at afvente en eventuel køber.

- Står den stille i nogle måneder, ryger alt Lindas arbejde med at opbygge pølsevognens renommé på gulvet - og det er der ingen, der fortjener, siger Gunnar Kristensen.

Annonce

Al ære til Linda

Særligt Belvederes burgere får ifølge Gunnar Kristensen grillelskere til at køre langvejs fra, mens også placeringen midt på en hovedfærdselsåre skaber et stort kundegrundlag af eksempelvis pendlere og middagsgæster.

Derfor understreger han også, at der er tale om en veldrevet pølsevogn med et godt omdømme.

- Og æren for det skal i høj grad tilskrives Linda. Derfor leder jeg også efter en lignende profil, der vil drive stedet videre i samme ånd - og det er jeg også sikker på, der hurtigt melder sig, siger Gunnar Kristensen.

Som en kuriøs bonusinfo overtog han pølsevognen i 2014 i en byttehandel, der sendte et skib den anden vej.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce