Annonce
Jelling

Forsøger at følge med: Fitness skifter maskiner

JfS Fitness har lige brugt 60.000 kroner på at købe to nye løbebånd, hvor brugeren selv er motor. Sidste år investerede afdelingen 400.000 kroner cykler til spinning. Foto: Mette Mørk

Der er trængsel i fitness-lokalerne i Gormshallen. Men det lykkes dog at få plads til nye løbebånd.

Jelling: Fitnessafdelingen under JfS har netop investeret 60.000 kroner i to nye løbebånd, kaldet Skillmills. Dermed kunne to temmelig gamle og slidte løbebånd sendes på pension.

Et andet nyt initiativ står Michele Kiederle for. Hun er instruktør i jumping fitness.

- Man hopper på en lille trampolin for at få pulsen op. Man laver tre-fire forskellige basistrin i løbet af en sang. Alle kan være med uanset alder og skavanker, da det er skånsomt for kroppen, siger Michele Kiederle.

Hun begyndte på denne disciplin for et år siden og fandt ud af, at hun havde lyst til selv at stå med et hold. Hun syntes, der manglede noget nyt i fitnessmiljøet i Jelling.

- Jeg tilbød at være være instruktør. Man bestemmer lidt, og det kan jeg godt lide. Det var JfS heldigvis med på, siger hun.

Annonce

Vi vil blive lykkelige den dag, vi får mere plads. Der mangler lokaler til hold. Der er udstyr, som vi ikke kan få plads til. Nogle vælger os fra, fordi der kan være ventetid ved de forskellige apparater.

Bo Kastrup
Michela Kiederle er instruktør på et nyt tiltag, der kaldes Jumping Fitness. Det er er øvelser på mini-trampolin til musik i højt tempo. Foto: Mette Mørk

Må sige nej

Kasserer Bo Kastrup fra JfS Fitness oplyser, at der er 30 instruktører, når man tæller fitness spinning, kettlebell og yoga med. Medlemsskaren er 400 (tremåneders medlemmer) og 600 med korttids-aktive. Dermed er afdelingen næststørst i JfS efter gymnastik. Den er også præget af pladsmangel. Maskinerne står tæt, og det er ikke alt, der kan skiftes, da nye maskiner er større end de gamle.

- Vi drømmer jo om en udvidelse. Men vi har fået besked om, at kommunen ikke vil støtte udvidelser af haller i fire år. Vi undersøger nu andre muligheder. Indtil videre må vi klare os med dét, vi har. Vi vil blive lykkelige den dag, vi får mere plads. Der mangler lokaler til hold. Der er udstyr, som vi ikke kan få plads til. Nogle vælger os fra, fordi der kan være ventetid ved de forskellige apparater, siger han.

Der er de maskiner, der skal være i JfS Fitness, selv om de står tæt. Michele Kiederle vil i hvert fald ikke køre til Vejle efter et alternativt tilbud. Foto: Mette Mørk

Jellingtilbud ok

Michele Kiederle vurderer, at der er det nødvendige udstyr, men at det står tæt. Det ses så også på prisen, der ikke er så dyr.

- Jeg bruger lokalet om vinteren og er glad for det. Jeg gider dælme ikke tage til Vejle, selv om luften herinde bliver tung i myldretiden, når der er 25 personer ad gangen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Rotte lukker Fakta på Uhrhøj

Annonce