Annonce
Jelling

Forskertalentet Vinni fra Jelling modtager rejselegat

Læge, ph.d.-studerende Vinni Faber Rasmussen fra Jelling har modtaget et rejselegat fra Diabetesforeningen. Foto: Claus Bjørn Larsen
Annonce

Jelling: I forbindelse med Diabetesforeningens Forskningslegat 2019 i begyndelsen af november har Vinni Faber Rasmussen modtaget et rejselegat på 10.000 kroner.

30-årige Vinni Faber Rasmussen er læge og ph.d.-studerende på Institut for Klinisk Medicin på Aarhus Universitet. Hun er født og opvokset på en gård ved Jelling, og er i dag bosiddende i Aalborg.

- Legatet skal Vinni Faber Rasmussen bruge til at deltage i konferencen International Society for Pediatric and Adolescent Diabetes’ Science School for Physicians i 2020. Vinni Faber Rasmussen, som er ved at uddanne sig til børnelæge, skriver sideløbende sin ph.d.-afhandling "Tidlig opsporing af nervesygdom hos unge med type 1-diabetes", oplyser Diabetesforeningen i en pressemeddelelse.

Diabetesforeningens rejselegater uddeles til ph.d.-studerende, der arbejder med medicinsk, naturvidenskabelig, samfundsvidenskabelig eller humanistisk forskning i relation til mennesker med diabetes eller til forebyggelse af diabetes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Betina og Malene: Helt ok, at politiet holder ekstra øje med Albuen

Annonce