Annonce
Kultur

Forslag efterlyses: hotel & Konferencecenter vil gerne støtte lokale projekter

Administrerende direktør hos Vingsted Hotel og Konferencenter hører gerne fra ildsjæle eller foreninger, der har spændende projekter i støbeskeen, som måske kunne være interessant for konferencecentret at støtte økonomisk i 2021. Arkivfoto: PR
Annonce

Vingsted: Vingsted Hotel & Konferencecenter har gennem flere år haft tradition for økonomisk at støtte forskellige projekter i området ved og omkring Vingsted. Blandt andet gav centret for to år siden 250.000 kroner til den nye svømmehal i Egtved, sidste år fik spejderne i Skibet 100.000 kroner, og i år har jernaldermiljøet i Vingsted fået 100.000 kroner til anlæggelse af en legeplads.

- Vi har de senere år valgt at støtte ét projekt med et større beløb i stedet for at støtte mange projekter med små beløb. Ved at give et større beløb til ét projekt, kan vi hjælpe et projekt rigtig godt i gang, siger Mette Ravn, administrerende direktør hos Vingsted Hotel & Konferencecenter.

Også i 2021 regner hotel og konferencecentret med at give penge til et lokalt projekt.

- Hvis der er nogle, der arbejder på andre gode projekter i 2021, så hører vi meget gerne om det, siger Mette Ravn.

Kravene til projekter er blandt andet, at det skal være projekter i eller omkring Vingsted, og det skal være projekter, der inviterer til aktivitet, sport eller udeliv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce