Annonce
Erhverv

Forstander på Stormly gennem 33 år har sagt op

Karl Peter Nielsen blev ansat som forstander på Stormly i 1986. Der er afskedsreception på Stormly 31. januar. Arkivfoto: Morten Pape
Karl Peter Nielsen tager afsked med døgntilbuddet i Juelsminde ved udgangen af januar.
Annonce

Juelsminde: Døgntilbuddet Stormly, der henvender sig til mennesker med epilepsi og hjerneskade, får ny forstander til februar.

Den nuværende forstander Karl Peter Nielsen har sagt op. Han har været leder på stedet siden 1986. I dag er han 64 år og finder, at tiden er inde til at træde tilbage.

- Jeg har været leder i mange år. Det er på grund af min alder, at jeg har sagt op, og fordi det er nu, at organisationen er på plads. Vi har en god proces omkring de nye faglige og udviklingsmæssige tiltag, der er i Filadelfia (organisationen, der ejer Stormly, red.). Jeg vil gerne slutte, mens vi er inde i god gænge, siger Karl Peter Nielsen.

Han har ikke tænkt sig at gå på pension. Han ønsker at fortsætte med at arbejde på social- og sundhedsområdet, men det skal ikke være i et lederjob med driftsopgaver som det nuværende.

- Jeg vil gerne ud og have et mere borgernært job. Det kan være alt lige fra mindre projekter på socialområdet til at være menig medarbejder på en institution. Jeg er jo oprindelig uddannet diakon og plejehjemsassistent, siger Karl Peter Nielsen.

Det bliver Lisbeth Sanne Lyngsø, der efterfølger Karl Peter Nielsen som forstander på Stormly.

Lisbeth Sanne Lyngsø er i dag afdelingsleder på døgntilbuddet Egebo i Dianalund på Sjælland.

Både Egebo og Stormly ejes og drives af den selvejende institution Filadelfia.

Lisbeth Sanne Lyngsø skal være leder begge steder. Derfor kommer der en souschef på Stormly.

Stormly har 24 boliger og aktuelt 23 borgere i døgntilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Er Bilka blevet vores nye tivoli? HK Sydjylland advarer mod indkøb som underholdning i corona-hverdagen

Annonce