Annonce
112

38-årig kvinde fundet død: Forsvarets jagt på spor i Vesterlund gav intet nyt i mystisk sag

Folk fra forsvaret finkæmmede området omkring sommerhuset i Vesterlund, hvor den 38-årige kvinde blev fundet død. Privatfoto

Vesterlund: De grundige undersøgelser af området omkring det sommerhus på Skovbrynet, hvor den 38-årige Iben Salling Syrik blev fundet død sidste mandag, gav ingen resultater.

Politiet havde ellers bedt forsvaret om assistance i håbet om at finde spor, der kan lede efterforskerne tættere på at finde ud af, hvordan og hvorfor den 38-årige kvinde døde.

Men indtil videre er der ikke nyt i sagen. I hvert fald ikke noget nyt, som politiet vil dele med offentligheden.

- Status er den samme, og der komme ikke flere kommentarer lige nu, siger leder af Efterforskningscenter Midt, Carsten Thostrup.

Han henviser til de fåmælte pressemeddelelser, der allerede er udsendt i forbindelse med sagen.

Mistænkeligt

Mandag formiddag den 9. december blev Iben Salling Syrik fundet død ved sine forældres sommerhus.

Der blev med det samme sendt teknikere, hundepatruljer og en retsmediciner til stedet for at undersøge omstændighederne omkring dødsfaldet, som blev betragtet som mistænkelige.

En obduktion af den 38-årig kvinde har ikke kunnet fastslå, præcis hvordan hun døde, og ligeledes er der heller ikke fundet tekniske spor i sagen, som har givet politiet viden nok til at fastslå, at der ligger en forbrydelse bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Eriksen har sendt besked til Inter-spillere i gruppechat

Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Annonce