Annonce
Give

Fortjent nederlag til Give på pløjemarken på Fri Bike Arena

Rutinerede Martin Østergaard var sit holds klarts bedste spiller i 2-0 nederlag til Horsens Freja. Foto: Jim Hoff
Give blev knust på fysikken, da oprykkerne led deres første nederlag i sæsonen til topholdet Horsens Freja, der scorede to mål i kampens sidste minutter.

Give: Det blev fysikken og det vaskebrætsagtige underlag på Fri Bike Arena i Horsens, der blev afgørende, da Give Fremad led det første nederlag nederlag i jyllandsserien, da holdet fra Solhjulets by tabte 2-0 til topholdet Horsens Freja efter to sene scoringer i det 87. og 90. minut af Horsens Frejas Nicklas Moldt og Armin Lemes.

- Alt i alt en fortjent sejr til Horsens Freja. Kampen blev afviklet på en pløjemark af en fodboldbane, så vi kom aldrig i gang med vores hurtige og tekniske kombinationsspil. Derudover dominerede Horsens os med deres enorme fysik, så det blev en regulær duelkamp, og her var Horsens klart bedst mod vore små tekniske spillere, fortæller Give-træner Brian Sølund.

Give holdt dog stand helt frem til det 87. minut, hvor en løs bold efter en ripost fra Give-keeper Jan Rasmussens hånd havnede hos Nicklas Moldt, der let kunne bringe hjemmeholdet i front.

Annonce

- Herefter satsede vi hele butikken i bestræbelserne på at udligne, og det straffede Freja os så for på en kontra. Men på trods af nederlaget ros til holdet for at levere en god fight og den rigtige indstilling. Vi var tæt på at fedte et point hjem, og det havde været lidt af et kup, erkender Brian Sølund, der så Martin Østergaards som sit holds markant bedste spiller.

- Han var virkelig stærk i duellerne, både på jorden og i luften, og så leverede vores målmand Jan Rasmussen også en god præstation.

Godkendt sæsonstart

Her lige en lille ministatus fra Brian Sølund, som efter tre kampe kan se sit nyoprykkede hold stå med fire points.

- Det er godkendt efter to svære udekampe, og det havde vi også solgt det for før sæsonstarten. Nu spiller vi igen allerede tirsdag mod Agerbæk/Starup, og her skal vi da gerne på tavlen igen, siger han.


Kampen blev afviklet på en pløjemark af en fodboldbane, og derudover dominerede Horsens os med deres enorme fysik

Givetræner Brian Sølund


Horsens Frejas træner, Allan Dvinge, var godt tilfreds med sit holds indsats.

- Vores 2-0 sejr var fuldt fortjent. I første halvleg havde Give et skud på overliggeren, men i anden halvleg knuste vi dem. Vi havde masser af chancer, inden vi omsider fik scoret efter 87 minutter, konstaterede Allan Dvinge.

Freja ligger nu klart nummer et i rækken med 9 point efter tre kampe, mens Give ligger på tredjepladsen med fire points.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce