Annonce
Trekantområdet

Forurening gjorde tilkørselsrampe glat: Lastvogn spildte det meste af sin olie

TrekantBrand rykkede tirsdag eftermiddag ud til en forurening på motortrafikvejen ved Børkop. Arkivfoto: Michael Bager

Vejle: TrekantBrand blev tirsdag klokken 12.57 kaldt ud til en forurening. Den kunne ses på motortrafikvejen ved Andkær i det vestgående spor. Indsatsleder Jan Lehmann fra TrekantBrand rykkede ud med Station Vejle og fulgte forureningen hele vejen til en entreprenør i Børkop.

- Der var heldigvis en på pladsen, som jeg fortalte, at de havde en lastvogn, der skulle stoppes, fordi den kørte og lækkede olie. Det viste sig, at den holdt i Kolding, hvor man havde opdaget problemet, fordi den havde mistet al sin hydraulik, siger Jan Lehmann.

Senere kom der en anden anmeldelse, som fik Station Børkop på banen. Det skyldes nok, at forureningen var synlig over en lang strækning, og at regnen fik det til at se mere dramatisk ud, fordi olien dannede en farverig film på vejbanen.

Der blev spredt kattegrus de steder, hvor der var glat, og det var der blandt andet på en tilkørselsrampe. Hele opgaven varede et par timer.

- Men i øvrigt vurderede vi, at det var en forurening, der ikke var til fare for trafikken, og vi lod være med at gøre mere ved den, forklarer indsatsledernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce