Annonce
Erhverv

Kapitalforvalter af 100 milliarder kroner, byggematador og it-firma kæmper om titlen som Årets Virksomhed

Global Evolution og direktør Morten Bugge (tv), C2IT og direktør Carsten Sixhøi (midten) og Pierre Legarth, der står bag Pierre Ejendomme, er nomineret til prisen Årets Virksomhed 2020. Det er medlemmerne af Foreningen Business Kolding og en jury, der afgør, hvem der vinder hæderen. Foto: Business Kolding
Det bliver enten Pierre Ejendomme, Global Evolution eller it-firmaet C2IT, der løber med titlen som Årets Virksomhed 2020 i Kolding. 640 medlemmer af Foreningen Business Kolding og en jury afgør, hvem der vinder hæderen.

Kolding: Vinderen af titlen som Årets Virksomhed 2020 er i mange år blevet overøst af konfetti til Business Koldings årlige prisshow med over 500 gæster. Men på grund af corona foregår det digitalt, når Business Kolding uddeler prisen næste uge.

Tidligere har erhvervsforeningen kåret Nordic Coffee House som Årets Iværksætter, og nu er kandidaterne til prisen som Årets Virksomhed præsenteret.

Nu er det så op til de cirka 640 medlemmer af Foreningen Business Kolding, sammen med juryen, at stemme på den virksomhed, som, de mener, skal vinde prisen som Årets Virksomhed.

Annonce

Hver medlemsvirksomhed i Business Kolding har én stemme. Nedenfor kan du læse et udsnit af, hvorfor juryen netop har nomineret disse tre virksomheder til prisen som Årets Virksomhed:

Pierre Ejendomme

Pierre Ejendomme er synonym for Pierre Legarth. Pierre skiftede fra stor succes i bilbranchen til ejendomsbranchen, og han er i dag den største ejendomsbesidder og udlejer i Kolding. Pierre er lokalpatriot, og det er med base i Kolding, han har opbygget sine forretninger.

Pierre Legarth og Pierre Ejendomme, der er nomineret til titlen som Årets Virksomhed 2020, er også hovedaktionær i Lasse Larsen Huse, der årligt opfører mere end 100 arkitekttegnede huse. Foto: Business Kolding 

Pierre Ejendomme udlejer ikke kun erhvervslejemål, men har også en lang række lejeboliger i ejendomsporteføljen, der nu overstiger en milliard kroner. Og der er yderligere 300 nye boliger på vej i Kolding.

Pierre Legarth blev kåret til Årets Ejerleder 2020, og en af begrundelserne var, at Pierre hjalp sine erhvervslejere med gratis husleje under coronanedlukningen i foråret. Ifølge Pierre er det i kriser, vi skal hjælpe hinanden, og det er sammen, vi gør samfundet stærkere. Vi skal veksle det forretningsmæssige ego med næstekærlighed.

Annonce

Global Evolution

Global Evolution blev stiftet i 2007 af bankfolkene Søren Rump og Morten Bugge. Virksomheden investerer i udviklingslande og blandt investorerne tæller store internationale pensionskasser, virksomheder samt private kunder, der gennem Global Evolution får hjælp til at placere deres investeringer. De forvalter i dag 100 milliarder kroner for institutionelle og private investorer fra hele verden.

Global Evolution blev stiftet i 2007 af Søren Rump og Morten Bugge (th). Global Evolution beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere, fordelt med 40 på kontoret i Kolding og 20 fordelt rundt i verden på deres kontorer i London, New York, Luxemborg, Schweiz og Singapore. Foto: Business Kolding

Global Evolution beskæftiger i dag mere end 60 medarbejdere, fordelt med 40 på kontoret i Kolding og 20 fordelt rundt i verden på deres kontorer i London, New York, Luxemborg, Schweiz og Singapore.

Virksomheden vil gerne sætte et positivt aftryk og tænker naturligt FN’s Verdensmål ind i forretningen. De tænker meget over deres CO2-aftryk og i etisk korrekte investeringer.

De bruger kunstig intelligens til at overvåge udviklingen på de udenlandske markeder og den politiske og økonomiske udvikling i landene. Det kombineres med landebesøg, som sikrer et stærkt lokalt netværk og baggrund for at tage de bedste investeringsbeslutninger.

Annonce

C2IT

It-virksomheden C2IT blev startet i Kolding af Benthe Andersen og Carsten Sixhøi tilbage i 2003. De har i dag domicil på Birkemosevej, men har også kontorer i Herning og Århus samt tre kontorer i København.

Virksomheden blev startet i Kolding af Benthe Andersen og Carsten Sixhøi tilbage i 2003. De har i dag domicil på Birkemosevej, men har også kontorer i Herning og Århus samt tre kontorer i København. Foto: Business Kolding

C2IT har været på en fantastisk rejse og har nået en omsætning på over 200 millioner kroner, og så har de været Gazelle-virksomhed ikke mindre end syv gange. De er vækstet til dobbelt størrelse gennem de sidste to år, blandt andet via opkøb af andre virksomheder – ikke mindre end fire opkøb er det blevet til inden for de seneste 12 måneder.

Hos C2IT lever de efter mantraet: Livet er for kort til ligegyldighed, livet er for kort til kedelige arbejdspladser… Ja, livet er for kort til mange ting, og derfor vægter de højt, at personalet har det godt.

Årets Virksomhed

Prisen som Årets Virksomhed 2020 i Kolding tildeles en organisation eller virksomhed hjemmehørende i Kolding Kommune, der har skabt en positiv udvikling i organisationen/virksomheden, som vil bidrage til væksten i Kolding Kommune.

Prisen som Årets Virksomhed 2020 gives til en organisation/virksomhed, som har fokus på innovation, vækst og social ansvarlighed samt en sund økonomi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Kultur

Kæmpe overraskelse: Se Danmarks bedste pressefotos

Annonce