Annonce
Vejle

Forvaltning skærer igennem med en løsning for det 'uroplagede' hjemmeplejedistrikt: Den nuværende leder er ikke en del af løsningen

Der kommer nu en helt ny ledelse i hjemmeplejens Distrikt Vest 2. Arkivfoto: Mette Mørk
Fredag eftermiddag præsenterede Vejle Kommune en strukturændring i hjemmeplejen, som skal være med til at løse problemerne i Distrikt Vest 2. Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse.

Vejle: "Der er behov for handling her og nu for at få skabt arbejdsro og bedre trivsel for personalet i det uroplagede hjemmeplejedistrikt Distrikt Vest 2. Der etableres derfor en midlertidig løsning i Distrikt Vest 2 med flere ledere og mindre teams, fortæller formand for seniorudvalget Kenneth Fredslund."

Sådan lyder indledningen på den pressemeddelelse, som Vejle Kommune sendte ud fredag eftermiddag.

Løsningen kommer i kølvandet på, at seniorudvalgets formandskab sidste fredag besøgte distriktet, og at seniorudvalget onsdags i denne uge blev præsenteret for en strukturel ændring i distriktet, som på den korte bane kan understøtte, at der bliver skabt et bedre arbejdsmiljø.

Annonce


Forslaget betyder, at der i stedet for én fælles distriktsleder fremover kommer tre ligestillede ledere... Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse.

Fra artiklen


- Løsningen indebærer, at der i en midlertidig periode skal ansættes flere ledere, så ledelsesspændet bliver mindre, og ledelsen dermed kommer tættere på den enkelte medarbejder, udtaler formanden for seniorudvalget Kenneth Fredslund Petersen (DF).

Han tilføjer, at det er vigtigt, at hele organisationen kan mærke, at der er en leder til stede, og at alle føler, at de er fælles om opgaven.

Tre ledere

Forslaget betyder, at der i stedet for én fælles distriktsleder fremover kommer tre ligestillede ledere.

På den måde vil den enkelte medarbejder i det daglige opleve en leder, der er mere tilstedeværende, og som kan støtte medarbejderne i de daglige opgaver.

Hermed er strukturen på plads, og der pågår nu et stykke arbejde med at få sammensat det rigtige ledelsesteam. Den nuværende leder indgår ikke i den nye distriktsledelse, lyder det i pressemeddelelsen.

- Der er brug for handling her og nu for at stoppe personaleflugten. Vi håber, at vi med denne løsning kan få skabt arbejdsro på arbejdspladsen til fordel for både medarbejdere, ledelse og ikke mindst borgerne i distriktet, lyder det fra Kenneth Fredslund Petersen.

Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Politiet tror, at mindst 11 brande er påsatte: Der har været ild i naturen omkring Egtved flere gange i årets første måneder end i hele 2021

Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Steffen går til stålet med ny butik i Vestbyen: Stjernekok kiggede forbi

Egtved For abonnenter

Engang var det et helligt hus, men snart fyldes det med andre interesser: Bobby skal dog lige på jagt efter skejser først

Give

Mangeårigt byrådsmedlem var 'saftsuseme' skuffet efter sidste valg: I dag har han forliget sig med, at hans faste plads i lokalpolitik formentlig er fortid

Vejle Boldklub For abonnenter

VB henter nyt: Derfor ligner sommerens første forstærkning rent faktisk en forstærkning og ikke en lottekupon

Panikken bredte sig i Sarah, da hun to måneder før sin rejse ikke kunne få fornyet sin datters pas: Flere tvunget på langfart for at sikre deres sommerferie

Erhverv For abonnenter

Annette sælger butikken i Foldegade: 'Jeg savner simpelthen at komme til at bruge mine hænder igen. Nu skal det være'

Erhverv For abonnenter

Anders fik sin drømmeuddannelse i Hedensted, men nu bliver tilbuddet lukket: Der er for få studerende

Ekstremerne vinder i jagten på talent: Hvis du vil være noget for alle, er du ikke noget for nogen, mener Odense-direktør

Vejle

Morten D. D. boykotter DR: - I behøver ikke ringe en anden gang

For abonnenter

Meningsmager Gitte Seeberg: Vi vil ikke være til grin for vores egne penge, kære politikere - hvorfor koster benzin dobbelt så meget herhjemme som i USA?

Vejle Boldklub

Så er den første nye på plads hos VB: Henter gammel kending og styrker midtbanen

Vejle For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Vejle Kommune: Sælger fik det dobbelte for huset

Kultur

Butikken er forvandlet: Bydel får eget kulturhus med bibliotek, spilarkade og foredragssal

Annonce