Annonce
Egtved

Fotograf fortæller på Engelsholm

Fryd Frydendahl fortæller om sit virke som fotograf og billedkunstner, når hun besøger Engelsholm. Arkivfoto

Engelsholm: Onsdag 22. maj klokken 19.30 er det tid til endnu en omgang "artist talk" på Engelsholm Højskole. Denne gang er det fotograf og billedkunstner Fryd Frydendahl, der vil fortælle om sit virke. Hun deler i dag sit arbejdsliv mellem New York, hvor hun har sit eget atelier, og Danmark, hvor hun blandt andet er en slags art director for sangerinden Mø.

Fryd Frydendahl, der blev født på den danske vestkyst i 1984, er uddannet fra Fatamorgana, den danske skole for Art Photography i 2006. Hun modtog i 2009 et Advanced Certificate fra The International Center of Photography, General Studies. Hendes første bog blev udgivet af Nyt Nordisk Forlag i 2007, og hun har udgivet bøger lige siden.

Desuden har hunmodtaget legater fra Fogtdahls Rejsestipendie The Henry Margolis Foundation samt Josephine Lyons Merit Scholarship. Hun har ligeledes deltaget som en del af CCNY stipendiumprogram i 2011. Fryd Frydendahl arbejder for tiden på en soloudstilling på V1 Gallery i forbindelse med udgivelsen af Nephews fra forlaget Konnotation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Danmark

Lyt med: Louises mand døde af kræft som 37-årig - Jeg fører vores livsværk videre i hans ånd

Vejle

Folk er alt fra bange og vrede til lettede: Kommunen præsenterer podcast med coronaoplevelser

Annonce