Annonce
Vejle

Fotografen udstiller sindbilleder fra Vejle Ådal

Britta Egebjergs stemningsmættede sindbilleder fra Vejle Ådal er en gevinst for bogen om Vejle Ådal. Foto: Britta Egebjerg
Annonce

Vejle: Fotografen Britta Egebjerg fra Vejle viser netop nu billeder fra den store bog om Vejle Ådal på en udstilling i Galleri Platz i Nørre Aaby. Bogen, der er udgivet af Byhistorisk Forlag i Vejle, er næsten udsolgt.

- Jeg har valgt en serie billeder fra bogen, der ikke er typiske locationsbilleder, men langt mere sindbilleder. Alligevel repræsenterer de for mig et typisk "Ådalsbillede" ved tågen, der ligger tæt i dalen, åløbene og det særlige skarpe lyset mellem træerne. Det er billeder med uendeligt meget rum at gå ind i - præcis som i ådalens landskab, fortæller Britta Egebjerg.

Hun har på udstillingen selskab af to andre Vejle-kunstnere, nemlig Lene Juhler og Søren Bjælde. Juleudstillingen i galleriet, der åbnede i februar og allerede har vist flere fine udstillinger, omfatter 100 stykker kunst af 10 forskellige kunstnere.

Juleudstillingen kan ses til 23. december, og åbningstiden er fredag fra klokken 13 til 17, lørdag fra klokken 11 til 14.

Britta Egebjerg er autodidakt som fotograf, men hun har usædvanlig fin fornemmelse for at indfange motiver og øjeblikke. Foto: Britta Egebjerg
Tågen i Vejle Ådal set af Britta Egebjerg. Foto: Britta Egebjerg
Grafikeren Søren Bjælde viser nye grafiske arbejder på udstillingen i Nørre Aaby. Foto: Søren Bjælde
Billedkunstneren Lene Juhler viser nye malerier på udstillingen i galleriet. Foto: Lene Juhler
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce