Annonce
Give

Fotoværker på Gallerigangen

Frem til 1. august kan man se en udstilling af Danne Johansens fotografiske værker i Gallerigangen på Meta Mariehjemmet.

Gadbjerg: Kunstnerne står nærmest i kø for at få lov at udstille på Gallerigangen i Meta Mariehjemmet.

Normalt er det malende kunstnere, der udstiller deres værker. Men i den kommende tid kan man se fotokunst, som Danne Johansen fra Ry udstiller. Hun har gennem de sidste 35 år haft foto som sin hobby.

Danne Johansen har med sine fotografiske værker deltaget i en lang række fotokonkurrencer, hovedsageligt i udlandet, hvor det gennem årene er blevet til mere end 1400 fotografier, antaget rundt omkring i verden.

Det har også givet afkast i form af flere medaljer, Honour Mentions, diplomer og titler. Internationalt er han som den fjerde dansker nogensinde blevet tildelt titlen: Exellence Federation International Art Photography/Gold.

Nationalt har han også opnået stor anerkendelse i form af medaljer i både det jyske og også det danske mesterskab i foto.

Udstillingen kan ses frem til 1. august. Der er naturligvis gratis adgang. Man går blot ind af hoveddøren på Meta Mariehjemmet på Sejershaven 2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Her smager de sovsen til

Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Annonce