Annonce
Erhverv

Fra 5 til 22 ansatte på få år: Underskud er nu vendt til overskud hos murer- og ingeniørfirma

Simon Hulsrøj Larsen (tv.) og Henrik Stensgård Eriksen kommer efter to halvsløje regnskaber i Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS ud af 2020 med sorte tal på bundlinjen. PR-foto
Efter to år med halvsløje regnskaber kommer Egtved-virksomheden Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS ud af 2020 med sorte tal på bundlinjen.

Egtved: - Vi er blevet dygtigere til at fokusere på det, vi er bedst til og på vores kernekompetencer, fortæller Simon Hulsrøj Larsen i en pressemeddelelse.

Han overtog Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS efter sin far, Bjarne Larsen, i samarbejde med Henrik Stensgård Eriksen i 2018.

På tre år er virksomheden gået fra at have fem til nu 22 ansatte. Denne voldsomme vækst har betydet store investeringer i arbejdsbiler, værktøj og arbejdstøj, ligesom et opkøb af en bore- og skæreafdeling hos en ekstern virksomhed har været en betragtelig investering.


Vores væksteventyr har kostet på bundlinjen de to første år. Men nu har vi fået sat et stærkt hold med dygtige fagfolk

Henrik Stensgård Eriksen, medindehaver af Murer- og ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS


- Vores væksteventyr har kostet på bundlinjen de to første år. Men nu har vi fået sat et stærkt hold med dygtige fagfolk, der er gearet til at løse opgaver inden for murerarbejde, kloakarbejde, tømrerarbejde, boring og skæring i beton og ingeniør- og byggerådgivning, forklarer Henrik Stensgård Eriksen.

Annonce

Succesen bygger på et højt serviceniveau

Murer- & Ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS løfter blandt andet opgaver for et stort sygehus i Region Syddanmark, en dansk supermarkedskæde, en landsdækkende farvehandler, medicinalindustrien og en emballageproducent.

- Vi er ret sikre på, at kunderne vælger os, fordi vi er servicemindede, kvalitetsbevidste og fleksible. Vi er for eksempel i gang med et stort projekt ved et emballagefirma, og for at  minimere nedetiden i deres produktion, er det vigtigt, at vi rykker ud til aftalt tid og er færdige til tiden, så næste led kan udføre deres opgave, forklarer Simon Hulsrøj Larsen og nævner, at den opgave især lykkedes på grund af solid projektstyring og medarbejderne, der altid er klar til at give den en ekstra skalle.

- Vi er der altid 100 procent for kunderne, hvad enten det er mindre eller større opgaver. I lørdags var vi for eksempel ude at samle et vaccinebord for en af vores faste kunder, fordi det hastede. Vi kan mærke, at vores fleksibilitet og korte reaktionstid betyder meget for vores kunder, supplerer Henrik Stensgård Eriksen.

Annonce

Facility management gør det let for kunderne

Simon Hulsrøj Larsen er uddannet bygningsingeniør, mens Henrik Stensgård Eriksen er uddannet bygningskonstruktør og murer- og autoriseret kloakmester.

- Vi er ret sikre på, at vores egne baggrunde, kombineret med vores dygtige medarbejdere, giver virksomheden et solidt afsæt til at løse en bred vifte af opgaver inden for facility management. Vi kan både beregne, projektere, konstruere og udføre opgaverne, og så tænker vi løsningerne sammen som en helhed og gør det let for kunden, forklarer Simon Hulsrøj Larsen, der sammen med Henrik Stensgård Eriksen ser positivt på fremtiden.

- Vi har opbygget en bundsolid og sund forretning nu, og vi oplever, at vi har kapaciteten, den byggefaglige indsigt og dygtige fagfolk til at udføre mange forskellige facility management opgaver, understreger de to virksomhedsejere.

Murer- og ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS, resultater

Selskabet Bjarne Larsen ApS blev stiftet i Egtved i november 2017 og gik på daværende tidspunkt under navnet Murer- og ingeniørfirmaet Bjarne Larsen ApS. Sammen med 4.350 andre virksomheder, arbejder de indenfor byggebranchen. Anpartselskabet beskriver selv deres formål som følgende: "Selskabets formål er at drive virksomhed indenfor bygge og anlæg samt ingeniørydelser og hermed forbundet virksomhed.". 

det seneste offentliggjorte 2020-regnskab et årsresultat på 1,47 mio. kr. mod forrige på -1,18 mio. kr. Det seneste regnskab viser også en egenkapital på 60.310 kr. og en balance på 7,54 mio. kr.

De seneste offentligjorte resultater ser således ud: 

2018: - 274.108 kroner

2019: - 1.187.718 kroner

2020: + 1.472.137 kroner

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Sydbank i Grindsted skal have ny chef

Hedensted

Se Knuds første stik: 766 fik med nålen på den store vaccinationsdag - og der er plads til endnu flere

Annonce