Annonce
Erhverv

Fra Kolding til Vejle: Spinderihallerne får ny chef

Anne Schødts har en baggrund som kandidat i erhvervsøkonomi og filosofi fra Copenhagen Business School og er ansat som ny innovationschef og chef for Spinderihallerne. Foto: Vejle Kommune
Tidligere udviklingschef i Kolding Kommune, 43-årige Anne Schødts, er ansat som ny innovationschef i Vejle Kommune og chef for Spinderihallerne.
Annonce

Vejle: Fra én kvinde til en anden.

Sådan er situationen i Spinderihallerne, hvor Anne Schødts afløser Lene Lawaetz og overtager de to kasketter, hun bar som innovationschef i Vejle Kommune og chef for Spinderihallerne.

43-årige Anne Schødts, der bor i Kolding med sine to børn, kommer fra et job som chefkonsulent hos Genitor Konsulenthus og har tidligere arbejdet som design- og innovationskonsulent og senere som udviklingschef i Kolding Kommune.

Hun har også en fortid som ledelseskonsulent i Energinet.dk og begynder i sit nye job ved årsskiftet.

- Vejles stærke fokus på de kreative erhverv og Spinderihallernes rolle som smeltedigel for ægte samskabelse er fuldstændig i tråd med det, jeg tror på, er ingredienserne i at skabe bæredygtig innovation og udvikling af vores samfund. Men vi skal blive bedre til at se en kommune som et samfund med mange ligestillede aktører og bruge hinanden på kryds og tværs af det offentlige og private, erhvervslivet og civilsamfundet siger den nye innovationschef i en pressemeddelelse fra Vejle Kommune.

Annonce

Stor erfaring

Her sætter kommunaldirektør Niels Ågesen ord på, hvilken person lejere og brugere af Spinderihallerne og andre aktører inden for innovationsverdenen vil møde.

- Vi får med Anne Schødts en yderst kompetent og stærk chef. Hun kommer med erfaring fra både det kommunale og fra den private sektor og har stor erfaring inden for innovation og samskabelse. Hun vil derfor både kunne videreudvikle Spinderihallerne i respekt for vores dna, siger kommunaldirektøren.

Annonce

Forfatter og debattør

Anne Schødts har en baggrund som kandidat i erhvervsøkonomi og filosofi fra Copenhagen Business School og har siden videreuddannet sig inden for blandt andet design, innovation og velfærdsteknologi. Ifølge Vejle Kommune er hun en efterspurgt oplægsholder og debattør og forfatter til bogen: "Kærlig hilsen fru Hansen - den offentlige sektor tilbage til virkeligheden", som blandt andet er en guide til at udvikle den offentlige sektor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce