Annonce
Erhverv

Fra sårbar til succes: Tre unge hyldet

Kevin Wieczorek, Ann Raundahl og Svend Geertsen blev hyldet for deres indsats for at komme ind på arbejdsmarkedet med titlerne som "Årets succeshistorier" i Spinderihallerne tirsdag aften. Foto: Mette Mørk

Årets succeshistorier besteg Alpe d'Huez og har siden sparket døren ind til arbejdsmarkedet.

Vejle: I sommer stod de på toppen af Alpe d'Huez efter at have cyklet de 1500 kilometer fra Vejle til det ikoniske Tour-bjerg, og tirsdag aften stod de på scenen i Spinderihallerne og blev hyldet som "Årets succeshistorier".

Kevin Wieczorek og Svend Geertsen modtog tirsdag et diplom, en plakat og check på 5000 kroner som det synlige bevis på, at de har sparket døren ind til arbejdsmarked og uddannelse.

De var begge en del af det hold på 12 sårbare arbejdsløse unge, som deltog i Jobcenter Vejles cykelprojekt "CP2018", der havde bestigningen af Alpe d'Huez som slutmål.

Efter hjemkomsten er Kevin Wieczorek startet på uddannelse, mens Svend Geertsen efter endt praktikforløb er blevet fastansat ved Højen Nedbrydning.

Årets tredje succeshistorie var Ann Raundahl, der blev indstillet til titlen af sin konsulent på jobcentret for hendes udvikling fra at være i ressourceforløb med få timers praktik til i dag at have fået fastansættelse ved Vejle Smørrebrød.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce