Annonce
Vejle

Fra VejleMuseerne til landsdækkende radio: Rikke Hedman har skiftet job

Rikke Hedman er tidligere kommunikations- og formidlingschef for VejleMuseerne, men har 1. september skiftet arbejdspladsen ud med den kommende radiostation Radio4, hvor hun skal være programchef. Foto: Jens Thaysen
Rikke Hedman har forladt posten som kommunikations- og formidlingschef for VejleMuseerne og er nu programchef på den nye Radio4.

Vejle: Den hidtidige kommunikations- og formidlingschef på VejleMuseerne, Rikke Hedman, har 1. september skiftet arbejdspladsen ud med den nye radiostation Radio4. Her skal hun være programchef og dermed ansvarlig for Radio4s programafdeling.

Med jobbet følger, at 50-årige Rikke Hedman skal opbygge de hurtige og længerevarende formater på radioen. Derudover skal hun opbygge et samarbejde med eksterne producenter og samarbejdspartnere om radioen.

Rikke Hedman har tidligere været ansat ved DR og har blandt andet været med til at lave programer som Bonderøven, Nak og Æd og Bertelsen på Caminoen.

I en pressemeddelelse siger Rikke Hedman:

- Jeg lader mig friste og motivere af opgaver, der umiddelbart virker en kende op ad bakke. Udfordringer er et godt middel til at finde utraditionelle løsninger sammen med andre, og netop samarbejde er en væsentlig del af mit DNA. Opgaven på Radio4 oser af både udfordringer og en stærk samarbejdsånd - både internt og i høj grad sammen med danskerne. Det glæder jeg mig til at fyre op under.

Radio4

  • Radio4 er navnet på den nye public service-radiokanal, der sender på FM4-båndet, DAB, web og som podcast fra 1. november 2019 til hele landet.
  • Bag radioen står selskabet Radio FM4 A/S, som er ejet af ni regionale mediehuse, herunder Jysk Fynske Medier P/S.
  • Radio4 erstatter radiokanalen Radio24syv, der indtil har haft kontrakten med staten om at drive public service-kanalen.
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Jeanette og Kenneth fra Jerlev overtog Humlum Kro i februar: - Det ser meget håbløst ud lige nu

Annonce