Annonce
Fredericia

Fra vores egen verden: Kig ind til kaffe og kage i vores nye lokaler

I begyndelsen af oktober holdt Fredericia Dagbld reception i anledning af indflytningen i nye lokaler i Prinsessegade. Onsdag 20. november holder avisen et nyt arrangement, hvor blandt andet borgmester Jacob Bjerregaard kommer og fortæller. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fredericia: Hvis du ikke fik set Fredericia Dagblad og Elbobladets nye lokaler midt i byen, er chancen der nu igen. Vi inviterer nemlig indenfor i Prinsessegade 28. 2. sal på onsdag den 20. november fra klokken 19 til 21.

Det er lige på hjørnet af Danmarksgade og Prinsessegade.

Fredericias borgmester, Jacob Bjerregaard (S), er aftenens gæst og indleder med en halv time om rigets tilstand set med kommunale briller, forholdet til pressen og andet, der måtte være spørgsmål til. Så fortæller Fredericia Dagblads chefredaktør, Mette Salling Eriksen, om vores rolle i mediebilledet. Hun viser også rundt og svarer på stort og småt. Ligeledes har vi en idévæg, man kan skrive på.

Jysk Fynske Mediers kundeservice tager mod spørgsmål om ens abonnement eller giver et godt tilbud. Der er kaffe og kage, men begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding anbefales efter først-til-mølle på www.avisfordele.dk/dagbladet-fredericia.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Hvordan bliver julen 2020?

Annonce