Annonce
Trekantområdet

Fredagsjam på Tøjhuset genopstår

Det meste af ugen har musikere øvet sig i improvisation. Ugen kuilminerer fredag eftermiddag med Fredagsjam på Tøjhuset. Foto: Peter Leth-Larsen
Efter flere måneders fravær er der igen jam-session på spillestedet fredag 7. august
Annonce

Fredericia: Siden coronakrisen førte til aflysninger, har Tøjhuset i Fredericia måttet undvære de hyggelige fredags-eftermiddage, hvor orkestre spiller og holde jam-session. Men nu er ventetiden ovre, fortæller spillestedleder Sune Rasmussen.

- På fredag 7. august vender Fredagsjam tilbage, når deltagerne fra ugens impro-camp optræder, siger han.

Impro-campen er en gruppe musikere fra Danmark og Tyskland, der hele ugen har været samlet på Ungdommens Hus og Tøjhuset for at øve og træne i at improvisere. Det kan publikum få smagsprøver på på fredag fra klokken 15 til 17.

Normalt tiltrækker Fredagsjam omkring hundrede mennesker. Men i disse tider er der begrænsninger på besøgstallet. Så der forventes at blive lukket op mod 50 ind. Og for undtagelsens skyld er der entré på det ellers normalt gratis arrangement. 30 kroner koster en billet.

Der er også planlagt fredagsjam de kommende uger. Fredag 14,. august er det lokale One More Day, fredag 21. august er det Experience tho North, og 28. august er det Klokke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle Boldklub

VB-anføreren efter sejren over Sønderjyske: Vi viste, vi kan være med

Vejle For abonnenter

Av, av, et prik og en bloddråbe: Rødkilde-elever viser samfundssind i kampen mod coronaen

Annonce