Annonce
Fredericia

Fredericia-biograf igen offer for svindel: - Vi har ikke fødselsdag

Under dække af at være udsendt af Panorama Fredericia er en falsk konkurrence blevet delt på Facebook. Arkivfoto: Michael Svenningsen
En falsk Facebook-side, der udgiver sig fra at være Panorama Fredericia, udlover i disse dage 10 gratis biografbilleter.
Annonce

Fredericia: Over 100 personer har på Facebook troet, at de er med i en konkurrence om biografbilleter i anledningen af Panoramas fødselsdag. Der er bare to problemer. Panorama har ikke fødselsdag, og Facebook-siden er falsk.

Under dække af at udlove 10 gavekort med gratis biografbilletter, popcorn og sodavand har et opslag på en Facebook-side de seneste dage fået over 100 kommentarer. Men Panorama Fredericia har ikke noget med opslaget eller siden at gøre, selvom de deler samme navn.

- Vi har ikke fødselsdag, skriver Panorama Fredericia - altså den rigtige - på sin Facebook-side.

- Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der er en Facebook-side, der udgiver sig for at være os, og udlover 10 gavekort i anledning af vores fødselsdag. Dette er svindel, og man skal ikke deltage i konkurrencen.

Annonce

Er tidligere brugt til svindel

Den Facebook-side, hvor konkurrencen er slået op, ligner umiddelbart den officielle Panorama-side. Begge sider har samme navn og billeder tilknyttet. Den falske side har dog kun syv følgere, hvorimod den rigtige Panorama-side har over 5000 følgere.

Det er ikke første gang, at Panorama Fredericia er offer for svindel.

I oktober sidste år modtog flere personer en sms med et godt tilbud fra Panorama Fredericia. Men heller ikke dengang stammede beskederne fra Panorama Fredericia

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce