Annonce
Trekantområdet

Fredericia HK's kamp mod GOG aflyses alligevel

GOG har nu fem spillere, der er testet positive for Covid-10, og derfor er kampen mod FHK på lørdag blevet udsat. Arkivfoto: René Schütze/Ritzau Scanpix
Fredericia HK skal nu alligevel ikke til Gudme og spille lørdag. GOG har to yderligere smittetilfælde, og dermed aflyses opgøret automatisk.
Annonce

Fredericia: Fredericia HK's udebanekamp mod GOG aflyses alligevel. Kampen skulle være spillet lørdag, men nu er der opstået to smittetilfælde mere i GOG-truppen, og det bringer tilfældene over fem.

Det afføder en automatisk aflysning.

- Vi er gået fra at have haft tre smittede spillere til at have fem smittede spillere, da også Steven Plucnar og Frederik Clausen er blevet testet positive i dag. Med flere smittede i staben, er det logisk, at lørdagens kamp aflyses, så vi kan få brudt smittekæden, siger GOG-direktør  Kasper Jørgensen i en pressemeddelelse.

- I mandags sendte vi alle spillere i isolation, så de ikke kunne smitte hinanden, og vi håber naturligvis, at det har gjort, at antallet af smittede ikke stiger yderligere.

Tidligere på ugen blev GOG's udekamp i European League mod Trebnje fra Slovenien udsat, og dermed er der nu to GOG-kampe, som skal udsættes.

- Det vigtigste for mig er selvfølgelig, at der ikke er nogen, som bliver alvorligt syge. Indtil videre har alle de smittede kun haft lette eller ingen symptomer, og det siger sig selv, at vi krydser fingre for, at det fortsætter sådan, siger Kasper Jørgensen.

GOG-holdet er fortsat i isolation, indtil der er styr på smitten. Der er ingen ny dato for kampen mellem GOG og FHK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Meningsmåling: Nye Borgerlige er på vej i byrådet - men uforandret mellem rød og blå blok

Annonce