Annonce
Sport

Fredericia HK udspillet i bundopgør

Minik Dahl Høegh (i rød trøje) debuterede for FHK i aftes, men blot ét mål blev det til.
Starten var forrygende med tre FHK-mål på godt to minutter, men det endte med en gevaldig fuser og vel sæsonens mest skuffende indsats af hjemmeholdet, der stadig har den første hjemmesejr tilgode i denne sæson. FHK var foran med 9-6, men Århus GF kom nemt til deres scoringer, og efter 20 minutter var gæsterne for første gang i kampen foran. Føringen nåede inden pausen at komme op på 19-16. Århus GF startede med Kasper Larsen på mål, men hverken han eller FHKs Christian Lynggaard fik fat i noget, og begge hold skiftede målmænd. Det bytte slap Århus GF bedst fra. Jan Tromle Nielsen stod langt fra prangende, da FHK vandt i Århus inden jul, men i aftes var han med afstand den bedste målmand i Danpo Arena.
Annonce

Angrebet faldt sammen

FHK fik aldrig fat i forsvaret, og efter pausen faldt angrebsspillet også fra hinanden. Det gav en nem arbejdsdag til Århus GF, der hurtigt fjernede al spænding fra kampen. FHK-træner Søren Hildebrand sagde i optakten, at han fornemmede holdet har lagt til i julepausen. Det var meget svært at se fredag aften, hvor heller ikke debuterende Minik Dahl Høegh gjorde nogen forskel. Han kom ind efter 20 minutter, og scorede sit første mål 20 sekunder senere, men det blev det eneste. Århus GF har nu overhalet FHK i tabellen, og hjemmeholdet spillede de sidste 40 minutter som et hold, der skal være glade for, at den direkte nedrykning er forsvundet med GOG's konkurs.

Målmænd slog ikke til

- Det var ikke lige det, vi havde forventet eller håbet. Vi indledte ellers fint, men vi fandt aldrig den rigtige forsvarsopstilling, og så har jeg set Christian Lynggaard og Bjørn Ingi Fridtjofsson stå bedre kampe, lød det fra FHK-træner Søren Hildebrand. FHK-træneren ærgrede sig især over starten på anden halvleg, hvor FHK havde mulighederne for at komme tilbage i kampen. - Her var det simpelthen evnerne, der ikke slog til. Vi overtråde og kiksede i overtal. Det tog den sidste rest af tro fra spillerne, og herfra blev det en lang nedtur, sagde Søren Hildebrand.

Mads Kiib skadet

Spillende hjælpetræner Mads Kiib scorede to af de første tre mål for FHK, men en lægskade brød op, og Kiib spillede slet ikke efter pausen, hvor FHK aldrig fandt en opstilling, der virkede. - Vi havde talt at skåne Mads (Kiib red.), men kampen var for vigtig. Desværre holdt han ikke så længe i en kamp, hvor han ellers var startet fantastisk, siger Søren Hildebrand. De to KIF-trænere Ingvar Linnel og Flemming Pedersen så ikke FHK's gode start, og de så ikke skræmte ud, da de gik et kvarter før tid. - Vi præsterede ikke det, vi gerne ville, men sæsonen sluttede ikke i aften, og på onsdag er vi klar igen, siger Søren Hildebrand.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce