Annonce
Fredericia

Fredericia med i ny fotobog om danske kyster

I to år har fotograferne Mathias Svold og Ulrik Hasemann dokumenteret de danske kyster gennem deres kameralinse, og de har blandt andet besøgt Fredericia Havn. PR-foto

Fredericia: Fra Mols til Skagen og videre til Bornholm. Fotograferne Mathias Svold og Ulrik Hasemann har travet gennem klitter og marehalm, besteget klipper og skibskirkegårde med deres mellemformat kameraer. Alt sammen for at indfange livet langs de danske kyster anno 2019. I forbindelse med bogen har de også besøgt Fredericia Havn.

2. maj udkom billederne i fotobogen "Kystland", som de håber, vil være med til at åbne vores øjne for alt det unikke, der er forbundet med at leve i et lille land, der har en kyststrækning på hele 8750 kilometer.

- I Danmark er vi aldrig mere end 50 kilometer fra havet, og kysten er en indgroet del af den danske identitet. Med bogen håber vi at minde folk om, hvor unik og fantastisk den danske kystlinje er. Men kysten er også under pres og konstant forandring, og det vil vi gerne sætte fokus på, siger Ulrik Hasemann i en pressemeddelelse.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Kultur

Se billederne: Spotlight samlede børn fra Vejles skoler til fest, musik og fremtids-kig

Kultur For abonnenter

Siriuspatruljen samles ved Vejle Fjord: Her kan fortælles historier om kulde, afsavn og 100 dage uden bad

112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce